Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Paukotājai Prošinai septītā vieta PK junioriem sacensībās ar špagu

Paukotājai Prošinai septītā vieta PK junioriem sacensībās ar špagu
Sofija Prošina. Foto: Bizzi team

LETA. Latvijas sportiste Sofija Prošina sestdien Vācijā izcīnīja septīto vietu Pasaules kausā paukošanā junioriem sacensībās ar špagu.

Apakšgrupā Prošina uzvarēja četros no sešiem dueļiem un izslēgšanas turnīrā bija izsēta ar 44.numuru. No pirmās kārtas Latvijas sportiste bija brīva, otrajā ar 15:5 uzvarēja Lielbritānijas sportisti Eliju Džeksoni (85.), bet trešajā ar 12:11 pārspēja ukrainieti Sofiju Sidenko (21.).

Turpinājumā Prošina ar 11:10 pieveica vēl vienu britu paukotāju Sofiju Pītu (53.) un astotdaļfinālā ar 15:14 bija pārāka pār amerikānieti Džasminu Hamisu (5.), bet ceturtdaļfinālā ar 11:15 piekāpās itālietei Vitorijai Sileti (61.).

Vienīgā Latvijas paukotāja šajās sacensībās Prošina noslēgumā ierindojās septītajā vietā 202 sportistu konkurencē.

Prošina pēdējos divos Eiropas kadetu čempionātos izcīnījusi bronzas un sudraba godalgas.

Izmantotie resursi:
LETA


Titula aizstāvētāji Uldis Upītis un Elza Ķuze. Foto: Latvijas Orientēšanās federācija.
1

Ķuze un Upītis aizstāv Latvijas čempionu titulus garajā distancē orientēšanās sportā

Sestdien, 11. maijā, Dzērbenes pusē Bricos notika Latvijas čempionāts orientēšanās sportā garajā distancē, kurā par čempioniem kļuva Uldis Upītis un Elza Ķuze, aizstāvt pagājušajā gadā izcīnītos titulus.
Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Latvijas kausa 1.posmā lietišķajā šaušanā divas uzvaras Razumam un Āboliņai-Lemkenai

Pagājušajā nedēļas nogalē Ādažu šautuvē norisinājās Latvijas kausa 1.posms lietišķajā šaušanā, kur vissekmīgāk nostartēja Rojs Razums un Gerda Āboliņa-Lemkena, kuriem pa divām uzvarām. Tuvu diviem šādiem panākumiem bija arī Aivars Bundzens.
Foto: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija.

Svētdien Rīgā IFBB Starptautiskais kauss fitnesa sporta veidos "Rīgas Pērle 2024"

Šo svētdien, 12. maijā, ATTA Centrā Rīgā norisināsies ikgadējais fitnesa sporta veidu pasākums IFBB Starptautiskais kauss junioriem un pieaugušajiem “Rīgas Pērle”. Sacensībām varēs sekot TV4 kanālā un sportacentrs.com. Sacensību sākums plkst. 13.00.