Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kērlinga izlase turpina uzvarēt

Andrejs Siliņš

Latvijas jaukto komandu kērlinga izlase pirmdien guva otro uzvaru Eiropas čempionātā, kas risinās Dānijas pilsētā Tarnbijā, ar rezultātu 6:3 pieveicot Baltkrievijas komandu.

Neskatoties uz pārliecinošo rezultātu, vēl līdz spēles piektajam endam, pateicoties baltkrievu sīvajai pretestībai, rezultāts starp komandām bija neizšķirts (3:3). Arī nākamajos divos endos Baltkrievijas izlase rādīja visai veiksmīgu spēli, neļaujot Latvijas komandai nostabilizēt vadošās pozīcijas un atdodot tikai vienu punktu.

Pēdējā, astotā, enda sākumā Latvijas komandai bija minimāls viena punktu pārsvars. Pēdējo endu Latvijas komanda aizvadīja pārliecinoši un pēc ļoti labi izpildītiem metieniem ieguva vēl divus punktus un gala rezultātu - 6:3.

Nākamā spēle Latvijas izlasei paredzēta rīt, 4. oktobrī, ar Čehijas izlasi. Spēles sākums pulksten 20:30 pēc Latvijas laika.

CupOnline - Match - European Mixed Curling...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-03 18:53, pirms 13 gadiem
Veiksmi rīt!