Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

''Alfred Dunhill Links Championship'' turnīra vadībā Markuss Brīrs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Alfred Dunhill Links Championship'' turnīra vadībā Markuss Brīrs
Markuss Brīrs
Foto: AFP

Aizvadīta otrā spēļu diena Skotijā notiekošajā ''Alfred Dunhill Links Championship'' turnīrā, par kura līderi kļuvis Austrijas golferis Markuss Brīrs, tuvākos sekotājus apsteidzot par vienu sitienu.

Pēc otrās dienas jauns līderis

Šodien trīs Skotijas golfa laukumos ''St. Andrews'', ''Carnousti'' un ''Kingsbarn'' norisinājās otrās dienas sacensības ''Alfred Dunhill Links Championship'' golfa turnīrā. Tāpat kā vakar arī šodien laika apstākļi nebija iepriecinoši – bija ļoti vēss, tāpat pūta spēcīgs vējš.

Pēc pirmās spēļu dienas vadībā atradās anglis Ross Fišers un dānis Sorens Hansens. Fišeram šī diena izvērtās neveiksmīga, un viņš to noslēdza ar +4 un ieņem dalītu 16-22. vietu, no Brīra atpaliekot četrus sitienus. Labāk veicās citam pirmās dienas līderim Hansenam, kurš šodien zaudēja tikai vienu sitienu un ieņem dalītu 2-5. vietu.
Dienas labāko rezultātu sasniedza zviedrs Magnuss Karlsons, kurš ''St. Andrews'' golfa laukuma 18 bedrītes veica ar 68 sitieniem (4 sitieni zem pāra) un pēc otrās dienas ieņem dalītu 6-13.vietu. Visstabilāk pirmajās divās dienās nospēlējis 19 gadus vecais Ziemeļīrijas pārstāvis Rorijs Makilrojs, kurš pirmajās dienās spēli pabeidza ar 68 un 69 sitieniem.

Rīt pēdējā iespēja kvalificēties izšķirošajai dienai

Rīt turnīra trešajā dienā noskaidrosies tie 60 golferi, kas svētdien, turnīra pēdējā dienā, ''St. Andrews'' laukumā noskaidros turnīra uzvarētāju. Pērnā gada čempions Niks Dohertijs pēc otrās dienas rezultātiem pagaidām ir to golferu sarakstā, kas spēlēs arī svētdien. Pēc neveiksmīgi aizvadītās pirmās dienas, Dohertijs šodien ''St. Andrews'' golfa laukuma 18 bedrītes veica ar 71 sitienu, kas šodienas nelabvēlīgajos laika apstākļos ir atzīstams rezultāts. Tāpat ielekt pēdējā vagonā rīt vēl būs iespēja pieredzējušajam skotam Kolinam Montgomerijam, angļiem Džastinam Rouzam un Oliveram Vilsonam, kā arī zviedriem Niklasam Fāstam un Peteram Hansonam.

''Alfred Dunhill Links Championship'' līderi pēc otrās dienas

VietaGolferisValsts1.diena2. dienaSumma+/-
1. Markuss Brīrs Austrija 66 70 136 -8
2-5. Martins Kaimers Vācija 65 72 137 -7
2-5. Sorens Hansens Dānija 64 73 137 -7
2-5. Roberts Karlsons Zviedrija 67 70 137 -7
2-5. Rorijs Makilrojs Ziemeļīrija 68 69 137 -7

Saistītais raksts:
Sācies ''Alfred Dunhill Links Championship''...

Izmantotie resursi:
alfreddunhilllinks.com

     [+] [-]

, 2008-10-04 12:58, pirms 16 gadiem
Kas tiesa kas tiesa,auksti un slapji sheit un veejsh nenormaals