Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sestdien prezidenta kausa izcīņa golfā

Andrejs Siliņš

6.septembrī atpūtas kompleksa (AK) "Avoti" golfa laukumā norisināsies tradicionālās Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta kausa izcīņas sacensības pļavu golfā. Pasākumā aktīvi piedalīsies arī goda viesi - LOK prezidents Aldons Vrubļevskis un eksprezidents Vilnis Baltiņš.

Pagājušajā sezonā tika aizsākta tradīcija izspēlēt LOK prezidentu ceļojošo kausu golfā. Idejas iniciatori bija AK "Avoti" vadītāji, kas veidoja ciešu sadarbību ar pļavu golfa aizsācēju Vilni Baltiņu. Pirmo sacensību divās izspēlēs kopumā piedalījās 29 golfa cienītāji no visas Vidzemes.

Kā apbalvojumu par meistarsacensībām uzvarētāji saņem ceļojošā kausa prototipu. Galvenā kausa mājvieta, reprezentējot sacensību norises vietu, ir AK "Avoti" kluba māja. Kauss nonāks tā spēlētāja īpašumā, kas trīs gadus pēc kārtas uzvarēs prezidenta kausa miniatūru. Katru gadu ceļojošajā kausā tiek iegravēts sezonas uzvarētāja vārds kā piemiņa par viņa sasniegumu. Apbalvošanu vadīs LOK prezidenti, sveicot labāko rezultātu ieguvējus.

Šīs sezonas sacensības norisināsies divos blokos – 9:00 no rīta un 13:00 pēcpusdienā. Pasākuma oficiālā atklāšana norisināsies starplaikā pirms otrās grupas spēles. Nedēļu pirms pasākuma visi interesenti tiek aicināti pieteikt savu darbību, lai atrastu sev vēlamo dalības grupu un laiku.

AK "Avoti" ir specializējuši savu darbību, pievēršoties pļavu golfa laukuma izstrādei, paplašināšanai, golfa prasmes apmācībai, sacensību izveidei un aktīvās atpūtas popularizēšanai. Šīs sacensības pulcē golfa cienītājus no visas Latvijas, tādēļ interesenti ir gaidīti gan kā skatītāji, gan dalībnieki 6. septembrī AK "Avoti" golfa laukumā.

Informāciju sagatavoja
Ieva Meļņika