Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Latvija zaudē arī Kanādai un spēlēs par vietas saglabāšanu

Latvija zaudē arī Kanādai un spēlēs par vietas saglabāšanu
Foto: Scanpix Sport

B grupas Pasaules čempionātā bendijā savu ceturto zaudējumu četrās spēlēs šodien piedzīvoja Latvijas izlase, kas ar 2:13 piekāpās Kanādas valstsvienībai, kas nozīmē, ka Latvijas bendistiem būs jācīnās par palikšanu B grupā.

Lai arī šajā mačā cīnījās divas komandas, kas atradās turnīrā tabulas pretējās pusēs, pirmajā pusstundā cīņa izvērtās līdzvērtīga un pēc kanādiešu ātrajiem vārtiem Latvijas izlase prata izlīdzināt rezultātu, taču vēl pirms lielā pārtraukuma Kanādas hokejisti, tomēr, salauza Latvijas pretestību un pirmo puslaiku beidza ar rezultātu 4:1 savā labā. Otrajā puslaikā Kanādas bendisti turpināja labi iesākto darbu un beigu beigās panāca rezultātu 2:13.

Latvijas labā vārtus guva Mihails Kokļins un Aldis Popēns, bet rezultatīva piespēle Gata Gajevska kontā.

Līdz ar to ir noskaidrojies B grupas vietu sadalījums pēc viena riņķa izspēles – Baltkrievija ieņem pirmo vietu, otrajā vietā ir Kanāda, kurai seko Ungārija un Nīderlande, bet piekto vietu ieņem Latvija.

Pievēršoties notikumiem A un C grupās, jāsaka, ka arī tur ir beigušies grupu turnīri. A grupā pirmo vietu ieņem Krievija, kas turnīra galveno favorītu cīņā ar 6:2 uzveica zviedrus un pusfinālā tiksies ar ceturtās vietas īpašnieci Somiju, bet otru pāri, kuri cīnīsies par vietu finālā veidos Zviedrija un Kazahstāna. Savukārt piekto un sesto vietu, attiecīgi, ieņem Norvēģija un ASV.
C grupā bez zaudējumiem turnīru aizvadīja Igaunijas valstsvienība, Japānas izlase palika otrie, bet trijnieku noslēdza Kirgiztāna.

Atgādināsim, ka šī gada turnīra formāts paredz, ka B un C grupas labākās komandas (1. vieta) automātiski pāriet klasi augstāk, nomainot, attiecīgi A un B grupas vājākās komandas. Tāpat jāpiebilst, ka notiks arī spēles par galīgo vietu sadalījumu B un C grupās. Latvijas izlase rītdien vēlreiz tiksies ar Nīderlandi, lai cīnītos par palikšanu B grupā. Grupu turnīra mačā Latvijas bendisti bija atzinuši Nīderlandes pārākumu ar 2:6.

Izmantotie resursi:
Federation of International Bandy


, 2012-02-03 17:27, pirms 12 gadiem
pagajušaja čempi labak speleja !
, 2012-02-03 17:56, pirms 12 gadiem
LAUVA rakstīja: pagajušaja čempi labak speleja !
Iepriekšējos čempionātos Latvija cīnījās par iekļūšanu A grupā.
, 2012-02-03 19:09, pirms 12 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Iepriekšējos čempionātos Latvija cīnījās par iekļūšanu A grupā.
ja ! un ieguva 3 vietu !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

Pēc nedēļas sāksies pirmās pasaules mēroga MTB orientēšanās sacensības Latvijā

Jau nākošnedēļ, no 4. līdz 7. jūlijam, Smiltenes pievārtē esošajā sporta kompleksā “Teperis” pirmo reizi Latvijā norisināsies pasaules līmeņa sacensības MTB orientēšanās sportā (MTBO), kur vienlaicīgi tiks aizvadīts kā Pasaules kausa 2. posms, tā arī U23 pasaules čempionāts. Plānots, ka kopumā sacensībās piedalīsies ap 200 dalībnieku no aptuveni 20 valstīm.
Madars Razma. Foto: Jonas Hunold/PDC
11

Razma un Melderis pārspēj dāņus, taču zaudē izredzes tikt astotdaļfinālā

Frankfurtē notiekošajā Pasaules kausa izcīņā šautriņu mešanā Latvijas duets Madars Razma un Valters Melderis ar 4:2 pārspēja Dānijas pāri Benjaminu Reusu un Klausu Bendiksu Nīlsenu. Lai pirms vakara spēlēm saglabātu izredzes iekļūt astotdaļfinālā, latviešiem šodien nācās uzvarēt ar 4:0.
Madars Razma. Foto: Imago Images/Scanpix
8

Francija ar augstu rezultativitāti Pasaules kausā šautriņās sakauj Latviju

Šodien Pasaules kausu šautriņās Madars Razma un Valters Melderis Latvijas sastāvā J grupā sāka ar zaudējumu, piekāpjoties ar 1-4 Francijai. Īpaši rezultatīvs bija Francijas līderis Tibo Trikolē, kurš vairākas reizes meta maksimālos punktus gājienā. Rīt pēcpusdienas sesijā Latvijai duelis pret Dāniju.