Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"SportelMonaco" piedalījušies vairāk nekā trīs tūkstoši delegātu no 80 valstīm

Sporta mārketinga un mediju ikgadējā sanāksmē „SportelMonaco” piedalījušies 3008 delegāti no 1034 uzņēmumiem, kas pārstāvējuši 80 valstis, paziņoja „Sportal” ģenerālmenedžere Amparo di Fede.

„Tas ir iespaidīgi un mēs pateicamies par šo uzņēmumu lojalitāti „Sportel”. Mūsu komanda ir daudz strādājusi, lai attīstītu biznesa iespējas visā mediju nozarē. Viens no galvenajiem aspektiem bija augošā Djagiļeva darbība, kas parādīja jaunus mārketinga, sporta un aizraujošus tehnoloģiju risinājumus. Īpašnieki nevar ignorēt iespējas, kas medijiem ir jāpiedāvā, iespējas, kas ļauj zīmoliem un raidorganizācijām nonākt reālā mijiedarbībā ar auditoriju. Tā rezultātā „SportelMonaco” piedzīvoja 22% pieaugumu tikai jaunu uzņēmumu skaita ziņā vien. „Sportel” šobrīd ir universāla sporta mārketinga un mediju konvencija, kas sniedz plašas uzņēmējdarbības un sakaru iespējas šajā nozarē”

„Sportel” izpilddirektors Lorāns Puons pateicas sadarbības partneriem TVSM, „LeSports”, SVG, „LaLiga”, „Electric GT”, „Facebook”, „Twitter”, PPTV, kā arī Francijas Tenisa federācijai un Francijas Viegletlētikas federācijai par atbalstu, organizējot vērtīgas konferences.

Tāpat viņš izsaka pateicību „droitdusport.com” & „Football Legal” par sadarbību ar „Sportel” jauno tiesību konferenci, kas notika trešdien. Liels paldies arī sponsoriem „LaLiga”, FEI un „Arqiva”, kas nodrošināja atpūtas telpas, „Automobile Club de Monaco” par savām „Pit Stop” sanāksmju telpām un „Telstra” par viņu laimīgo stundu pirmdien.

2017. gadā „SportelMonaco” risināsies no 23. līdz 26. oktobrim, bet jau pavasarī – no 14. līdz 16. martam – Maiami notiks „SportelAmerica”.