Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pasniegtas "SportelMonaco" gada balvas sporta mārketinga un mediju nozarē

Eiropas pundurvalstī Monako pasniegtas sporta mārketinga un mediju nozares balvas par veikumu 2016. gadā.

Par labāko „slow motion” klipu nosaukts ASV uzņēmuma „NBC Sports Group” radītais Brazīlijas futbola izlases zvaigznes Neimāra „slow motion” klips. Bet par labāko reklāmas programmu atzīts „BBC Sport” veidotais 2016. gada Riodežaneiro olimpisko spēļu treileris.

Atklājuma balva pienākas tiešraides zvanam riteņbraukšanas sacensībās, bet balvu par inovāciju saņēma Francijas televīzijas kanāls „Canal+” par minerālūdens „Evian” reklāmu „Baby Bay” ar sērfošanas motīviem.

„Canal+” ieguva arī vienu no speciālbalvām (žūrijas). Tāpat pie speciālbalvām tika arī „Hurricane Action Sports” (Francija), „Socdoc Studios LLC” (Beļģija) un „4Creative” (Lielbritānija).

Visbeidzot – labāko grāmatu balvas ieguva Boba Mārtina fotogrāfiju albums „1/1000th”, Dāvida Burneta „L’Homme Sans Gravite” un autobiogrāfija par Jaunzēlandes regbija izlases jeb „All Blacks” leģendu Denu Kārteru.