Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Svētdien "Volcom Wild in the Parks" Tallinā

Andrejs Siliņš

Šogad visi labākie skeiteri no Baltijas valstīm tiekas mūsu ziemeļu kaimiņa galvaspilsētā Tallinā, svētdien tur notiks sezonas skaļākās un jautrākās skeitborda sacensības Volcom Wild in the Parks.

Sacensības notiks Tallinā, Lauluvaljak skeitparkā. Reģistrācija plkst. 11:00 un 12:00 jau sāksies pirmais sacensību posms. Volcom Wild in the Parks sacensību dalībnieki tiks dalīti 2 grupās: vecumā līdz 15 un 16+. Sacensības notiks jam formātā ar trīs tiesnešiem. Notiks vairāki posmi, katrs 15 minūšu garš, uz laukuma vienlaicīgi atradīsies 15 dalībnieki, kurus vērtēs 3 tiesneši, kas atradīsies dažādos laukuma punktos.

Trīs labākie no katras grupas kvalificējas Eiropas Wild in the Parks čempionātam, kas 4.oktobrī notiks Amsterdamā. Savukārt, Amsterdamas uzvarētāji iegūst Wild Cards uz Amsterdamn Am 2009 un dodas uz Volcom Wild in the Parks finālu Fēniksā (Arizonā), lai cīnītos par 30 000 dolāriem.

Dalība un ieeja Volcom Wild in the Parks ir par brīvu, pasākuma laikā būs pikniks, mūzika un patīkama gaisotne arī līdzjutējiem. Detalizētāka informācija par nokļūšanas iespējām un skeitparka plānojumu atrodama boards.lv mājas lapā.

     [+] [-]

, 2008-09-03 10:25, pirms 16 gadiem
kas tur notiek? kkas ar bmx vai kkas tml ?