Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ramirezs debitē ar zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Ramirezs debitē ar zaudējumu
Menijs Ramirezs
Foto: AP

Augstāko Beisbola Līgu (MLB) kārtējā spēlē, kas Menijam Ramirezam bija debija jaunās komandas sastāvā, Losandželosas "Dodgers" ar 1:2 bija spiesti atzīt Arizonas "Diamondbacks" pārākumu.

Menijs Ramirezs, kuru "Dodgers" ieguva vien vakardien, maiņu perioda pēdējā dienā, varēja kļūt par šī mača galveno varoni, jo devītajā izspēlē, kad Losandželosas vienība atradās zaudētāju lomā ar 1:2 tieši viņam bija jāveic savs sitiens un veiksmes gadījumā viņš varēja arī "izraut" uzvaru, jo pirmajā bāzē jau atradās "Dodgers" spēlētājs Džefs Kents, taču Ramirezam veiksme neuzsmaidīja un viņa pārstāvētajai komandai bija jāsamierinās ar zaudējumu.

"Tas būtu vēstures cienīgs notikums", sacīja metējs-uzvarētājs Rendijs Džonsons, "tikt aizmainītam un jau pirmajā spēlē, devītajā izspēlē nodrošināt uzvaru savai jaunajai komandai - tas būtu vareni."

Atgriežoties pie pašas spēles jāatgādina, ka pirmie, sestajā izspēlē, vadībā izvirzījās Losandželosas "Dodgers" beisbolisti, jo, pēc Meta Kempa dubultā sitiena, punktu guva Huans Piers. Taču losandželosiešu prieki bija īsi - jau septītajā izspēlē Tonijs Klarks izdarīja "Home run" sitienu, bet pēc Stīvena Drū dubultā sitiena arizoniešus vadībā izvirzīja Kriss Snaiders. Kā vēlāk izrādījās tas arī bija pēdējais punktu guvums šajā spēlē un "D-backs" svinēja savu otro uzvaru sērijā pret "Dodgers".

Augstāko Beisbola Līgu rezultāti
2. augusts.

Amerikas līga:

Viesi Mājnieki Rezultāts
Oklendas "Athletics" Bostonas "Red Sox" 1:2
Losandželosas "Angels" Ņujorkas "Yankees" 1:0
Detroitas "Tigers" Tampabejas "Rays" 2:5
Toronto "Blue Jays" Teksasas "Rangers" 8:9
Čikāgas "White Sox" Kanzassitijas "Royals" 4:2
Klīvlendas "Indians" Minesotas "Twins" 1:4
Baltomoras "Orioles" Sietlas "Mariners" 10:5

Nacionālā līga:

Viesi Mājnieki Rezultāts
Pitsburgas "Pirates" Čikāgas "Cubs" 3:0
Kolorado "Rockies" Floridas "Marlins" 5:2
Milvokī "Brewers" Atlantas "Braves" 9:0
Sinsinati "Reds" Vašingtonas "Nationals" 2:5
Ņujorkas "Mets" Hjūstonas "Astros" 3:7
Filadelfijas "Phillies" Sentluisas "Cardinals" 3:6
Sanfrancisko "Giants" Sandijego "Padres" 3:2
Arizonas "Diamondbacks" Losandželosas "Dodgers" 2:1

Izmantotie resursi:
espn.go.com