Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs Olimpiādei nekvalificējas

Jānis Pārums

Latvijas brīvās cīņas cīkstonis Andrejs Vasiļjevs nav spējis kvalificēties Pekinas olimpiskajām spēlēm, šodien kvalifikācijas turnīrā Varšavā (Polija) izstājoties ceturtdaļfinālā, informē sacensību organizatori.

Vasiļjevs, kurš startē svara kategorijā līdz 55 kilogramiem, pirmajā kārtā uzvarēja britu Džatinderu Rahru, bet ceturtdaļfinālā bija spiests atzīt korejieša Kjonga Janga pārākumu. Lai gan Latvijas cīkstonim vēl bija izdevība pacīnīties gandarījuma turnīrā, tā pirmajā kārtā tika zaudēts Turkmenistānas cīkstonis Ramilam Repjepovam.

Lai iegūtu olimpisko ceļazīmi Vasiļjevam bija jāiekļūst starp trijiem labākajiem cīkstoņiem. Latvijas brīvās cīņas komandu Varšavā pārstāv arī Aleksandrs Truškins (līdz 60kg), Imants Lagodskis (līdz 84kg) un Sergejs Djomins (līdz 120kg). Viņi startēs turpmākajās dienās.

Izmantotie resursi:
fila-wrestling.com

  -1 [+] [-]

, 2008-05-02 22:19, pirms 16 gadiem
Virsraksts lika mazliet sastingt...

     [+] [-]

, 2008-05-03 00:12, pirms 16 gadiem
Domaju jau ka Vasiljevskis

     [+] [-]

, 2008-05-04 14:37, pirms 16 gadiem
žēl trenera Aivara Nagļa(viņs ir manas skolas direktors)...un protams Vasiļjeva..viņs mums dažraiz sportu pasniedza skolā un dzīvoju vienā ciemā ar viņu... ļoti žēl pagasts baigo finansiējumu bija iedevis....žēl...bet gan jau uz Londonu abi ar bračku kvolificēsies...