Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Informēs par "Daugavas" stadiona remontu

Andrejs Siliņš

Informēs par "Daugavas" stadiona remontu
Daugavas stadions

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) un VSIA "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions"" (DS) rīt informēs par DS gatavību Deju svētkiem, remontdarbu norisi un būvekspertu atzinumu, kā arī renovēto vieglatlētikas skrejceļu sektoru.

Tikšanās laikā IZM valsts sekretārs Mareks Gruškevics, DS valdes loceklis Klāvs Līpiņš, Dziesmu un deju svētku biroja vadītājs Romāns Vanags, Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis, kā arī DS Rietumu tribīņu remontdarbu veicēja – SIA "Projektu realizācijas birojs" valdes loceklis Mārtiņš Iesalnieks informēs par DS Rietumu tribīņu remontdarbu norisi un vieglatlētikas skrejceļu sektora renovāciju, izmaksām un rezultāta novērtējumu.

Visiem tikšanās dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar paveikto DS sakārtošanā un aplūkot minētos objektus klātienē, kā arī tikties ar Latvijas vadošajiem vieglatlētiem.

Informāciju sagatavoja:
Izglītības un zinātnes ministrijas
Komunikācijas nodaļa

  -2 [+] [-]

, 2008-07-02 02:01, pirms 16 gadiem
Žēl vieglatlētikas.......vai tiešām tā ir pelnījusi.......zālīti.....
sākumā likās, ka viņš kaut ko saprot.....bet......

     [+] [-]

, 2008-07-02 10:02, pirms 16 gadiem
Rīgā vispār sviests kaut kāds.. normāli nav neviena vieta kur trennēties un kur mačus taisīt.. un vēl tie lohi futbolisti.. ai, nav tolka pat runat..!!

     [+] [-]

, 2008-07-02 12:20, pirms 16 gadiem
Treneties var Sarkandaugavas Stadiona piem.,tur ur 250 metru aplis,jauns sēgums...makligs futbola laukums,tallekšanas un lodes grušanas sektori. ';

     [+] [-]

, 2008-07-03 00:55, pirms 16 gadiem
undz rakstīja: Treneties var Sarkandaugavas Stadiona piem.,tur ur 250 metru aplis,jauns sēgums...makligs futbola laukums,tallekšanas un lodes grušanas sektori.



Un Tev liekas ka, piemēram, sprinteriem nav atšķirības starp 400m apli un 250m. Ok, manēžās ir 200m aplis, bet virāžās ir pacēlumi. Labi, piekrītu, ka tur var trenēties lecēji un metēji (skatoties, gan kādi ir tie sektori..), bet skrējējiem būtu grūti..

     [+] [-]

, 2008-07-03 17:08, pirms 16 gadiem
TaNuGan rakstīja: Un Tev liekas ka, piemēram, sprinteriem nav atšķirības starp 400m apli un 250m. Ok, manēžās ir 200m aplis, bet virāžās ir pacēlumi. Labi, piekrītu, ka tur var trenēties lecēji un metēji (skatoties, gan kādi ir tie sektori..), bet skrējējiem būtu grūti..


nu ja likums ir mazs... bet,var skriet pa 3-4 celiņu un viss ir ok + ir 100m taisne, treneties var...ja Daugavas st. ir slegts.