Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Holovejs aptur Alena uzvaru sēriju, Barbosam vēl viens nokauts video rullīšiem

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Holovejs aptur Alena uzvaru sēriju, Barbosam vēl viens nokauts video rullīšiem
Makss Holovejs cīņā pret Arnoldu Alenu. Foto: Matt Davies/Zumapress.com/Scanpix

Pēc deviņu mēnešu pārtraukuma ar uzvaru oktagonā atgriezies bijušais UFC pusvieglā svara čempions Makss Holovejs (24-7), kurš ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pieveica Arnoldu Alenu (19-2).

Duelis pret Holoveju bija pārliecinoši lielākais pārbaudījums Alena karjerā. 29 gadus vecajam britam to izturēt neizdevās, ciešot sakāvi.

Divus gadus vecākais Holovejs apliecināja, ka aizien ir "atskaites punkts" ikvienam pusvieglā svara titula pretendentam. Amerikānis izcīnīja savu "firmas" uzvaru, pārspējot pretinieku piecu raundu cīņā pēc punktiem (49-46, 49-47, 48-47).

Vistuvāk priekšlaicīgai uzvarai Holovejs bija pašā cīņas izskaņā, kad neilgi pirms beigu signāla nosūtīja pretinieku nokdaunā. "Tas džeks ir izturīgs - viņš gribēja cīnīties līdz galam, un man pret to nebija iebildumu," izteicās Holovejs.

31 gadu vecais havajietis iepriekš izteicās, ka turpinās cerēt uz ceturto dueli ar pašreizējo pusvieglā svara divīzijas valdnieku Aleksandru Volkanovski. Holovejs austrālietim trīsreiz piekāpies, vispārliecinošāk - tieši iepriekšējā cīņā pagājušā gada jūlijā.

Anglijas cīkstonim Alenam tikmēr no jauna jāsāk krāt uzvaras - darīts gals viņa desmit panākumu sērijai UFC.

Citā cīņā uzvaru guva pieredzējušais brazīlietis Edsons Barbosa, kurš pirmajā raundā nokautēja amerikāni Billiju Kvarantiljo.

Barbosa sodīja pretinieku par neuzmanības brīdi, trāpot nevainojamu sitienu ar celi, kas nosūtīja pretinieku nokautā. Pieredzējušais Barbosa līdz ar to papildinājis savas karjeras spilgtāko nokautu sarakstu.

Izmantotie avoti:
https://www.ufc.com/news/ufc-fight-...

     [+] [-]

, 2023-04-16 12:48, pirms gada
Holovejs gudri izdarīja kad beidzamajā raundā pie būra malas saklinčojās un pavilka laiku ,jo tur jau varēja visādi beigties. Un ņemot vērā kad tur vienu raundu varēja pat atdot Alenam.

     [+] [-]

, 2023-04-17 05:42, pirms gada
tads rakstīja: Holovejs gudri izdarīja kad beidzamajā raundā pie būra malas saklinčojās un pavilka laiku ,jo tur jau varēja visādi beigties. Un ņemot vērā kad tur vienu raundu varēja pat atdot Alenam.
Klinča iniciators bija Alens pēc kārtējā midlkika,tie Hollovejam sanāca pret viņu sāpīgi. Līdz ar 5. raunda zvanu Makss nokdaunēja Allenu ar to savācot arī pēdējo raundu! Tieši tāpēc 2 tiesneši deva rezultātu 4:1 pa raundiem Hollovejam,trešais domāja ka tomēr 3:2. Nesaprotu tavu skaitīšanu jo pat atdodot 2.un5. Allenam sanāk 2 uzvarēti raundi,kamēr pārējos stabili savāca Hollovejs. Man arī sanāca 4:1 skaitot līdz,taču es piekrītu,ka pēdējo raundu var traktēt dažādi,pat kā neizšķirtu. Barboza iepriecināja,ir vēl pulveris vecajam velnam....