Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aivels grasās nokautēt Dos Santosu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aivels grasās nokautēt Dos Santosu
Gilberts Aivels
Foto: sherdog.com

Holandiešu MMA veterāns Gilberts Aivels, kurš nesen parakstīja līgumu ar UFC savā debijas cīņā pasaules spēcīgākajā organizācijā gatavojas uzvarēt ar nokautu savu pirmo pretinieku Junioru Dos Santosu (Brazīlija), ziņo mmaoctagon.ru.

„To bija ļoti grūti izdarīt (Noslēgt līgumu ar UFC) dēļ visām problēmām, kuras bijušas agrāk, un es tikai gaidīju iespēju,” izteicās Gilberts Aivels (36-13-1), kuram iepriekš bija grūtības saņemt licenci startēšanai Amerikā dēļ 2007. gadā izdarītā uzbrukuma tiesnesim.

Sākotnēji tika ziņots, ka Juniora Dos Santosa (9-1-0) pretinieks būs viņa tautietis Gabriels Gonzaga (11-4-0), taču Gonzaga treniņu procesā guva savainojumu tāpēc uz karstām pēdām UFC vadībai vajadzēja meklēt Dos Santosam cienīgu pretinieku, kurš varētu aizvietot Gonzagu. Tad arī tika parakstīts vienas cīņas līgums ar skandalozo Gilbertu Aivelu.

„Šeit ir pasaules lielākais šovs un šeit ir sapnis startēt ikvienam cīkstonim. Šis ir pats augstākais punkts, kuru vispār ir iespējams sasniegt. Vēl joprojām grūti tam noticēt, ka atrodos UFC,” laimīgs par doto iespēju startēt prestižajā organizācijā ir Aivels.

„Kas gan var būt labāks, ja gribi sev kaut ko pierādāt kā nokautēt Dos Santosu. Viņš ir spēcīgs puisis. Ja es spēlēšu savu spēli un klausīšos savus sekundantus, nebūs nekādu problēmu. Viņš ir labs bokseris, taču viņa līmenis kājās nav manā līgā. MMA es vienmēr cenšos nokautēt savu pretinieku, jo tad ir skaidri zināms, ka esi uzvarējis. Tā ir labāk kā gaidīt, kamēr tiesneši izlems, kurš bija labāks. Ja es aizsūtīšu viņu nokautā, tad es būšu padarījis savu darbu un neviens neko man nevarēs pateikt.”

Atgādinām, ka Juniora Dos Santosa un Gilberta Aivela duelis notiks 2010. gada 2. janvārī cīņu šova „UFC 108” ietvaros, kur tā vakara galvenais duelis būs starp bijušo UFC čempionu Rašadu Evansu un Tiego Silvu.

Izmantotie resursi:
sherdog.com
mmaoctagon.ru