Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džons Džonss: "Kormjē man atgādina Sonenu"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džons Džonss: "Kormjē man atgādina Sonenu"
Džons Džonss
Foto: bleacherreport.com

Patreizējais organizācijas UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (20-1-0), kurš 3. janvārī aizvadīs cīņu ar Danielu Kormjē (15-0-0), salīdzina savu nākamo oponentu ar savu vienu no bijušajiem pretiniekiem Čelu Sonenu, kurš daudz spēka tērē pretinieka nomelnošanai ar vārdiem, bet mazāk pašai cīņai.

„Kormjē man atgādina Sonenu. Viņš tāpat kā Čels runā to, ka visi būs šokā cik viegli viņš mani uzvarēs utt. Visu cieņu Sonenam, taču viņš bija ļoti labs brīžos, kad vajadzēja kaut ko pateikt, kas neatbilst patiesībai, bet cīņā neko īpašu neparādīja,” savu nākamo un vienu no iepriekšējiem pretiniekiem salīdzināja Džons Džonss.

„Viennozīmīgi, Daniels ir talantīgs cīkstonis, tāpēc viņš vēl joprojām cīnās bez zaudējumiem, taču to ko viņš saka un kā viņš to pasniedz, liek cilvēkiem viņam noticēt vairāk kā vajadzētu.”

„Ja jūs iedziļinātos mūsu abu cīņu statistikas rādītājos un neklausīties Kormjē muldēšanā, tad mūsu gaidāmo cīņu jūs redzētu pavisam citā gaismā.”

„Esmu pārliecināts, ka Kormjē pats netic, ka šī cīņa viņam būs tik viegla kā viņš apgalvo. Kā ko tādu vispār var teikt? Nezinu, ko viņš redz skatoties manu cīņu ierakstus, taču pateikt to, ka cīņa priekš viņa būs viegla ir tāpat kā pateikt: „Es māku lidot”.”

„Daniels šaubās savos spēkos, bet liek sev noticēt, ka viņa vārdi atbilst patiesībai. Uzskatu, ka brīdī, kad lieta nonāks līdz cīņai būrī, viņš atcerēsies ko ir teicis un tas tikai padarīs lielāku spiedienu uz viņu.”

Izmantotie resursi:
UFC and MMA News, Rumors, and Blog by...

  +1 [+] [-]

, 2014-12-26 14:08, pirms 10 gadiem
Par Kormjē !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-26 22:15, pirms 10 gadiem
Ceru ka Cormier nonesīs viņam galvu!

  -1 [+] [-]

, 2014-12-27 14:58, pirms 10 gadiem
Tak Jones viņu jaņos atstās.
Reālākais draudz Džonsam ir Gustavsons.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-28 20:40, pirms 10 gadiem
DC,iznesis Jones kaajas,butu vins no labakiem gameplan,piemerm ar plecu par starki pataisit un DC ir hw uz zemes,bet Nedomaju,ka mums bus jauns cempions

     [+] [-]

, 2014-12-30 14:25, pirms 10 gadiem
Par nežēlīgu, asiņainu un baudāmu titulcīņu- abi labi, negribētu, lai būtu kaut kāda stulba haļava vai trauma, vai ātrs submission. Lai uzvar stiprakais!