Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Džeisons Millers: „Gribu iekraut pa ģīmi Nikam Diazam”

Džeisons Millers: „Gribu iekraut pa ģīmi Nikam Diazam”
Džeisons Millers
Foto: mmalinker.com

MMA cīkstonis un MTV realitātes šova „Bully beatdown” vadītājs Džeisons Millers grib cīnīties pret Niku Diazu, lai atriebtos tam par viņa uzvedība pēc cīņas ar Džeiku Šīldsu.

Džeisonam Milleram (23-7-0) naids pret Niku Diazu (22-7-0) radās pērngad, kad tas uzmetās sportistam virsū, jo tas pēc cīņas intervijas laikā piegāja klāt Džeikam Šīldsam. Atgādinām, ka Millers 2009. gadā cīņu šovā „Strikeforce / M-1 Global - Fedor vs. Rogers” pēc punktiem piekāpās Džeikam Šīldsam (25-4-1).

„Es mīlēju Niku Diazu,” intervijā medijiem izteicās Millers.

„Viņš priekš manis bijā prezidents Bušs: tāds stulbs, ka pilnīgi smieklīgi. Bet tagad viņš iejaucās manā dzīvē un tagad es gribu viņam iešaut pa ģīmi, tikai legāli – būrī. Viņa izdarība modē bija, kad es gāju sestajā klasē. Tad pirmo reizi parādījās Snoop Dog un visi vēlējās līdzināties gangsteriem. Bet šeit nav nekā kruta. Man liekas, ka viņam ir bērnu psiholoģija. Es vēlos sasist viņu! Tas ir bizness, bet es vēlos iekraut viņam pa seju, taču legāli. Viņš bija pirmais, kurš iesita man, kaut arī viss šitais translējās pa nacionālo televīziju.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


Viktorija Irkle cīņā pret pretinieci. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija.

Irkle Eiropas U17 čempionātā cīņā zaudē ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas sportiste Viktorija Irkle trešdien Novisadā U-17 Eiropas čempionātā cīņā zaudēja pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.