Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andersons Silva februārī aizvadīs cīņu ar Maiklu Bispingu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andersons Silva februārī aizvadīs cīņu ar Maiklu Bispingu
Andersons Silva (no kreisās) un Maikls Bispings
Foto: foxsports.com

Par aizliegto vielu lietošanu uz gadu diskvalificētais bijušais organizācijas UFC vidējā svara čempions brazīlietis Andersons Silva (33-6) cīņu apritē atgriezīsies 27. februārī Londonā ar cīņu pret britu sportistu Maiklu Bispingu (27-7).

Četrdesmit gadus vecā cīņu sporta zvaigzne Andersons Silva savu pēdējo MMA cīņu aizvadīja aptuveni pirms gada, pēc punktiem uzveicot bijušo organizācijas “Strikeforce” čempionu Niku Diazu (26-9). Taču pēc šī mača Andersons tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā un viņam piesprieda gada diskvalifikāciju, kā arī 380, 000 ASV dolāru lielu naudas sodu. Šīs cīņas rezultāts tika nomainīts par nenotikušu jeb NC (No Contest), jo arī Diazs izgāzās dopinga testos.

Silvas diskvalifikācija beidzas 2016. gada 31. janvārī, un viņš jau ir gatavs atgriezties lielajā sportā. Brazīlieša pirmais pārbaudījums pēc ilgās diskvalifikācijas būs divkauja ar trīsdesmit sešus gadus veco UFC realitātes šova “The Ultimate Fighter 3” uzvarētāju Maiklu Bispingu, un šī cīņa būs Londonā (Anglijā) notiekošā cīņu šova “UFC Fight Night 83” vakara galvenais notikums.

Interesanti, ka sākotnēji šajā pasākumā ar Bispingu bija jācīnās Nīderlandē dzīvojošajam armēņu cīkstonim Gegardam Musasi (37-6-2), taču pēkšņi viņš tika nomainīts ar Silvu. Zināms, ka Musasi šajā šovā tik un tā cīnīsies, taču pagaidām nav zināms ar ko.

Izmantotie resursi:
UFC News, Results, Rumors, Videos, Fight...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-25 15:28, pirms 8 gadiem
Ja shis ir main event, tad kas pa bomzu ciinjam buus paareejaas?

     [+] [-]

, 2015-12-26 00:54, pirms 8 gadiem
Prieks par Bispinga iespēju tad beidzot kāpt ringa pret brazīli. Grūti pateikt, cik vēl labs ir Andersons. No vienas puses Bispings ar' īsti nešķiet, ka tur līdzi vairs. Nu tas vai nu vienkārši talanti savākušies.

Gribētu redzēt, vai Bispinga wrestling'a iemaņas palīdzēs pret Silvu, kas būtu labākais variants, manuprāt.

Jābūt interesanti.

     [+] [-]

, 2015-12-28 17:37, pirms 8 gadiem
Protams tiem kas mani gribees pamaaciit saku uzreiz ka dziivee to ko vins nekad nesasniegshu, bet tomeer Bispings manliekas UFC izsmiekls, ja MakGregors ir suudu runaataajs tad vins vismaz gandriiz visu to izdara ko saka, Bispings? - varbuut paaris reizes karjeraa ir uzmineejis bet lielaako dalju pats gulj uz deeljiem, buutu 3 gadus atpakalj dotu Silvam 99% uzvaru bet taa kaa vecs un moraali arii noteikti nav atguvies tad 60vs40 Silvam pa labu un 80% ka beigsies peec tiesnesha leemuma.