Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Silva strauji atveseļojas, jau gada nogalē varētu cīnīties

Jānis Pārums

Silva strauji atveseļojas, jau gada nogalē varētu cīnīties
Andersons Silva
Foto: sherdog.com

"Ultimate Fighting Championship" (UFC) prezidents Dana Vaits pastāstījis par slavenā brazīlieša Andersona Silvas (33-6) atveseļošanās procesu, norādot, ka tas norit krietni straujāk nekā tamlīdzīgos gadījumos.

Vaits atklāja, ka ticies ar Andersona ārstu, kurš pastāstījis, ka brazīliešu cīkstoņa atveseļošanās process notiek pārsteidzošos tempos.

"Ārsts teica, ka tas ir vienkārši ārprāts, kādos tempos pa astoņām nedēļām sadzijis Andersona lauztais kauls. Viņš teica, ka parasti tādu progresu var iegūt pāris gadu laikā. Trakums. Pēc viņa vārdiem, Silva jau gada nogalē varētu cīnīties. Paskatīsimies, kā viss attīstīsies. Varbūt viņš atsāks nopietnus treniņus un vairs nejutīsies kā agrāk," atzina Vaits.

Jāatgādina, ka pērnā gada 28.decembrī revanša cīņā pret čempionu Krisu Veidmanu (11-0) Silva izdarot sitienu salauza sev kāju, kapitulējot Veidmanam otro reizi pusgada laikā.