Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andreas Kraniotakes Ukrainā uzveic Dmitriju Poberežetsu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andreas Kraniotakes Ukrainā uzveic Dmitriju Poberežetsu
Andreas Kraniotakes pēc uzvaras
Foto: cagewarriors.com

Vācu smagā svara MMA cīkstonis Andreas Kraniotakes (13-5-0) vakar Kijevā (Ukrainā) šova „Cage Warriors 46” ietvaros pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica vietējo sportistu Dmitriju Poberežetsu (10-5-0), ziņo cagewarriors.com

Kraniotakesam bija nepieciešams vien viens raunds, lai tiktu galā ar mazpazīstamo Poberežetsu. Tiesa, arī Andreas Kraniotakes nav nekāds slavenais – viņš plašāku MMA fanu uzmanību izpelnījās tikai pēc cīņas ar bijušo UFC smagā svara čempionu Timu Silviu, kurā vācietis atzina amerikāņa pārākuma pēc punktiem.

Pirms Silvias Andreas pārsvarā kulakus bija vicinājis tikai ar vidējās un zemākās klases atlētiem, izņēmums ir Geralds Tureks (11-2-0), kuram, protams, vācietis zaudēja.

Domājams, ka par Kraniotakesu mēs nedzirdam pēdējo reizi, jo līguma noslēgšana ar britu organizāciju „Cage Warriors”, kura savus šovus rīko pa visu pasauli, ir uzskatāms par pietiekami nopietnu iemeslu tā domāt. Viņš arī ir vienīgais video spēlē "EA Sports MMA" ievietotais sportists, kurš nekad nav startējis zem nevienas no pasaules vadošajām organizācijām.

„Cage Warriors” rindas savulaik pārstāvējušas tādas bijušās un esošas UFC zvaigznes kā Maikls Bispings, Mario Neto, Dans Hardijs, Antonio Silva, Ross Pīrsons u.c. Jāpiemin, ka britu organizācijas paspārnē ir arī Latvijas pārstāvis Sergejs Maļko.

Izmantotie resursi:
Sponsored Listings
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Cage Warriors