Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Putins: "Strādājam ar SOK locekļiem, lai cīņa paliktu olimpiskajās spēlēs"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Putins: "Strādājam ar SOK locekļiem, lai cīņa paliktu olimpiskajās spēlēs"
Vladimirs Putins (170 cm) sniedz roku cīkstonēm
Foto: wrestrus.ru

Krievijas valsts prezidents Valdimirs Putins vairākkārt paudis savu atbalstu cīņas palikšanai 2020. gada olimpisko spēļu programmā. Kā izrādās, tas nav distancēts atbalsts, jo notiek reāls darbs ar Starptautiskās olimpiskās komitejas (SOK) locekļiem, lai septembrī gaidāmajā sēdē pārliecinātu viņus balsot par cīņu.

Aizvadītās nedēļas nogalē Putins tikās ar pasaules Universiādes medaļniekiem, kuru vidū bija arī cīņas pārstāvji. Šajā tikšanās reizē prezidents teica garāku runu, kurā viņš ne tikai pauda savu atbalstu, bet norādīja uz reālu darbu, kas tiek veikts, lai cīņa paliktu olimpiskajās spēlēs.

"Daudzi no SOK locekļiem patiešām kļuvuši par maniem draugiem, jo kopā strādājam, gatavojoties Soču olimpiskajām spēlēm. Esam runājuši pavisam nesen," norādīja Putins. "Šobrīd nevar pateikt, kā beigsies šis process, bet daudzi SOK locekļi sliecas uz to, ka cīņai ir jāpaliek. Mēs turpināsim darbu, turpināsim pārliecināt tos, no kuriem ir atkarīgs, vai cīņa paliks olimpisko spēļu programā."

"Tieši ar cīņu un ar vieglatlētiku senās olimpiskās spēles sākās. Es ar grūtībām varu iztēloties, ka olimpiāde varētu turpināties bez šiem tradicionālajiem un klasiskajiem sporta veidiem," teica Krievijas prezidents. "Daudzi vai daži runā, ka cīņa nav tik skatāma. Tomēr es domāju, ka tas ir sabiedrisko attiecību jautājums, lai parādītu šīs sacensības un lai tās skaidrotu. Starptautiskās cīņas federācijas iepriekšējā vadība diemžēl nepievērsa tam pietiekamu uzmanību. Rēķinos ar to, ka situācija mainīsies un cīņa paliks. Tas ir ļoti aizraujošs sporta veids. Noteikumi mainās, tiem ir jāmainās, lai cīņa kļūtu vēl skatāmāka. Ceru, ka cīņa paliks olimpiskajā programmā. Strādāsim pie tā."

Kā jau ziņots, 2013. gada septembrī SOK sēdē tiks pieņemts galīgais lēmums, vai cīņa būs 2020. gada olimpisko spēļu programmā. Uz vienu vietu pretendē cīņa, beisbols/softbols un skvošs. Tiek uzskatīts, ka šajā konkurencē favorīte ir cīņa.

Izmantotie resursi:
wrestrus.ru

  +7 [+] [-]

, 2013-07-23 18:37, pirms 11 gadiem
tas nav brīnums, Putins pats nodarbojas ar sambo un džudo

  +6 [+] [-]

, 2013-07-23 18:49, pirms 11 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-23 19:36, pirms 11 gadiem
biedrs Putins to pasākumu var izvilkt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-23 19:48, pirms 11 gadiem
ritenis rakstīja: VLADIMIR PUTIN JUDO SAMBO 3 - YouTube
nevienam nav atlauts gaazt Putinu, to driikst tikai vins....vienreiz viens caliits pa prikolu Putinu uz padnoskas nolika-kops taa laika to caliti neviens nav redzeejis....

  -1 [+] [-]

, 2013-07-23 21:08, pirms 11 gadiem
ogreskijs rakstīja: nevienam nav atlauts gaazt Putinu, to driikst tikai vins....vienreiz viens caliits pa prikolu Putinu uz padnoskas nolika-kops taa laika to caliti neviens nav redzeejis....
Ej gulēt bērns !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-23 23:26, pirms 11 gadiem
Nabaga locekļi, ar kuriem "strādā" Putļers...

  +1 [+] [-]

, 2013-07-24 01:57, pirms 11 gadiem
protams, ka cīņu vajag!