Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies Latvijas atklātais komandu karatē čempionāts 2023

Jānis Celmiņš

Noslēdzies Latvijas atklātais komandu karatē čempionāts 2023
Publicitātes foto

2023. gada 21. maijā iepirkšanās un izklaides centrā "AKROPOLE Rīga" notika Latvijas atklātais komandu karatē čempionāts 2023. Turnīrs ir īpašs ar to, ka pirmo reizi Latvijā tika rīkotas karatē sacensības tikai komandām - divās disciplīnās, kata un kumite, par čempiona titulu cīnījās komandas trīs vai četru cilvēku sastāvā.

Šī bija vien otrā reize, kad karatē sacensības notika iepirkšanās centrā, un tas, protams, dalībniekiem radīja papildu spriedzi. Tomēr pēc cīņu beigām vairāki dalībnieki atzina, ka skatītāju mainība un manāmā interese ir ļoti motivējoši.

Turnīrā piedalījās 59 komandas no Latvijas un Lietuvas, un tajā tika izcīnīti čempiona tituli 14 vecuma grupās, sākot no 8-9 gadiem, līdz pat pieaugušajiem.

KATA kategorijā virs 14 gadiem čempiona titulu izcīnīja Latvijas kluba TAN komanda - Ronalds Borins, Aleksandrs Novikovs, Nils Aleksandrs Irgers.

KUMITE vīriešu kategorijā virs 18 gadiem par čempioniem kļuva Ruslana Sadikova sporta skolas komanda (Latvija) - Dens Sadikovs, Artūrs Stepanovs, Radijs Kostiļevs, Daniels Ozols, bet sieviešu komandu čempiona titulu izcīnīja sporta kluba IPPON.LV (Latvija) sievietes - Marija Luīze Muižniece, Aleksandra Mihailova, Ludmilla Popeliško.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Karatē federācija

     [+] [-]

, 2023-05-22 11:08, pirms 11 mēnešiem
Kaut kāds nesaprotams pasākums... Kāpēc netaisīja kopā ar Latvijas čempionātu? Un pie tam Akropolē... Laikam, lai popularizētu...