Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Antonio Silva diskvalificēts par dopinga lietošanu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Antonio Silva diskvalificēts par dopinga lietošanu
Antonio Silva
Foto: mondaymorningblackbelt.com

Deviņu mēnešu diskvalifikāciju par aizliegto vielu lietošanu saņēmis bijušais EliteXC smagā svara čempions Antonio Silva (18-5-1), kurš savā pēdējā cīņā visai interesantā un līdzīgā cīņā cīnījās neizšķirti ar savu bijušo kluba biedru Marku Hantu (9-8-1).

Vēl nesenais pretendents uz UFC smagā svara čempiona titulu Antonio Silva izkrita dopinga testos pēc cīņas ar Marku Hantu, kurā tika fiksēts ničs. Abiem smagsvariem par aizraujošo un skatāmo cīņu tika piešķirta „Fight of the night” prēmija 50, 000 ASV dolāru apmērā.

Silvas organismā tika atklāta testosterona klātbūtne, kā rezultātā brazīliešu sportistam piešķirta deviņu mēnešu diskvalifikācija, kā arī tiks atņemta „Fight of the night” prēmija, kura tiks aizskaitīta uz Hanta kontu.

Jāatzīmē, ka priekš Antonio šis nav pirmais dopinga skandāls. 2008. gadā pēc titula cīņas par EliteXC čempiona jostu ar Džastinu Eilersu brazīlietis tika pieķerts boldenona (anaboliskā steroīda) lietošanā.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...