Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maslabojevs Lietuvas čempions

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maslabojevs Lietuvas čempions
Sergejs Maslabojevs
Foto: fightclub.lv

Vakar Eiropas MMA čempions Sergejs Maslabojevs (Lietuva) savam trofeju skaitam pievienoja arī Lietuvas smagā svara MMA čempiona jostu. Nākamais lietuvieša pretinieks – mūsu Mārtiņš Egle.

Par vakanto Lietuvas MMA smagā svara čempiona jostu sacentās šīs valsts spēcīgākie sportisti: Rimgaudas Kutkaitis (7-10-0), Valdas Pocevičus (30-21-2), Arunas Andriuskevičus (7-3-0) un Sergejs Maslabojevs (7-6-0).

Pirmajā pusfināla pārī tikās Baltijas MMA čempions Valdas Pocevičus ar Eiropas čempionu Sergeju Maslabojevu.

Cīņa ritēja visas trīs atvēlētas piecminūtes. Tiesneši fiksēju neizšķirtu tāpēc tika pielikti divi papildraundi, pēc kuriem soģi lēma, ka ar minimālu punktu pārsvara par uzvarētāju kļuvis Maslabojevs, tādejādi nodrošinot sev vietu finālā.

Savukārt otra pusfināla cīņa beidzās jau pirmā raunda izskaņā, jo nonākot līdz cīņai parterā Kutkaitis savam pretiniekam Andriuskevičam pārsita uzaci. Ārsts uzskatīja, ka Arunasam nav droši turpināt un ieteica cīņu pārtraukt, automātiski par uzvarētāju ar TKO pasludinot Rimgaudu Kutkaiti.

Fināls sākās ar iespaidīgām sitienu sēriju apmaiņām, jo gan Kutkaiša, gan Maslabojeva pamatdisciplīna kikbokss. Taču pirmā raunda otrajā minūtē sportistiem nonākot parterā savu augsto klasi nodemonstrēja Maslabojevs, pieveicot savu pretinieku filigrānu rokas laušanas paņēmienu, kļūstot par čempionu.

Atgādinām, ka nākamo MMA cīņu Maslabojevs, kurš arī ir Pasaules un Eiropas čempions kikboksā savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 14. novembrī Latvijā pret vienu no mūsu spēcīgākajiem šī sporta veida pārstāvjiem Mārtiņu Egli (5-6-0).

Izmantotie resursi:
sherdog.com
fightclub.lv