Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Monsons jūnijā atgriežas augstākajā sabiedrībā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Monsons jūnijā atgriežas augstākajā sabiedrībā
Džefs Monsons
Foto: mmafight.com

Bijušais UFC smagā svara čempiona titula pretendents, amerikānis Džefs Monsons (42-11-0) 18. jūnijā debitēs vienā no pasaules spēcīgākajām organizācijām - Strikeforce. Viņam pretī stāsies līdz šim neuzveiktais Daniels Kormje (7-0-0), ziņo sherdog.com

Pirms paredzētās cīņas ar 2008. gada vasaras Olimpisko spēļu dalībnieku Danielu Kormje, kura notiks 18. jūnijā cīņu šova "Strikeforce: Overeem vs. Werdum" ietvaros, Džefam Monsonam vēl 28. maijā Francijā stāv priekšā cīņa ar latviešu smagsvaru Konstantīnu "Lāčplēsi" Gluhovu.

Jāatgādina, ka Monsons, kuram pieder "ISKA" un "SHC" smagā svara čempiona jostas nav zaudējis astoņās pēdējās aizvadītajās cīņās pēc kārtas. Pēdējā uzvara izcīnīta 30. aprīlī, kad pēc punktiem tika uzveikts horvātu atlēts Maro Peraks.

Džefa uzvarēto sportistu vidū ir tādas pasaules zvaigznes kā Sergejs Haritonovs, Tonijs Lopezs, Trevis Fultons, Sergejs Maslabojevs, Džimijs Ambrizs, Rojs Nelsons, Riko Rodrigezs, Marks Kers, Entonijs Perošs, Tengizs Tedoradze u.c.

Savukārt KOTC un XMMA patreizējais smagā svara čempions Daniels Kormje, kurš MMA debitēja 2009. gadā vēl nav izjutis zaudējuma rūgtumu. Viņš no septiņām izcīnītajām uzvarām, sešas beidzis ar nokautu vai kādu no spēka paņēmieniem. Tikai Devinam Kolē izdevies noturēties pret Kormje visus atvēlētos raundus.

"Strikeforce: Overeem vs. Werdum" cīņu pāri

Josh Barnett vs. Brett Rogers
Alistair Overeem vs. Fabricio Werdum
Muhammed Lawal vs. Ovince St. Preux
Gina Carano vs. Sarah D'Alelio
Gesias Cavalcante vs. Justin Wilcox
Valentijn Overeem vs. Chad Griggs
Daniel Cormier vs. Jeff Monson

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2011-05-17 10:21, pirms 13 gadiem
Izcili cīņu pāri! Es par Bārnetu!!

  +1 [+] [-]

, 2011-05-17 11:09, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Izcili cīņu pāri! Es par Bārnetu!!
Pilnībā piekrītu - super cīņas būs..
Un vēl Gina Carano.. (mmm)

     [+] [-]

, 2011-05-19 19:45, pirms 13 gadiem
Tā skatos pēc Monsona tweet'iem, ka cīņa pret Gluhovu atkrīt.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-20 12:09, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: Tā skatos pēc Monsona tweet'iem, ka cīņa pret Gluhovu atkrīt.
Jā, es arī tā sapratu... Baigi žēl, šitāda kalibra čalis Gluhovam, manuprāt, vēl pretī nebija stājies( pēc MMA noteikumiem)... ja nu vienīgi Ibragims Magomedovs.

  -1 [+] [-]

, 2011-05-20 15:18, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Jā, es arī tā sapratu... Baigi žēl, šitāda kalibra čalis Gluhovam, manuprāt, vēl pretī nebija stājies( pēc MMA noteikumiem)... ja nu vienīgi Ibragims Magomedovs.
Saprotams; ar Gluhova cīņu viņš nebūtu dižais ieguvējs, tāpēc stabili, ka izvēlējās koncentrēties Strikeforce debijai + es pat nezinu, vai būtu dižās izredzes uzvarēt Konstantīnam.