Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC čempions Bispings vēlas revanša cīņu ar Hendersonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC čempions Bispings vēlas revanša cīņu ar Hendersonu
Dens Hendersons (no kreisās) ar Maiklu Bispingu
Foto: lowkickmma.com

Jaunizceptais MMA organizācijas UFC vidējā svara čempions brits Maikls Bispings (29-7) savu pirmo titula aizstāvības cīņu vēlas aizvadīt ar cīņas sporta veterānu amerikāni Denu Hendersonu (32-14), kuram viņš zaudēja pirms septiņiem gadiem.

Trīsdesmit septiņus gadus vecais realitātes šova “The Ultimate Fighter 3” uzvarētājs Maikls Bispings pēc desmit gadu ilgiem centieniem kļūt par čempionu, UFC vidējā svara čempiona titulu izcīnīja 4. jūnijā no troņa gāžot amerikāni Luku Rokholdu (15-3).

Pēc Bispinga jostas šobrīd tīko bijušie UFC čempiona titula turētāji Rokholds un Kriss Veidmans (13-1), kā arī Ronaldo Souza (23-4) un Joels Romero (11-1), taču pats čempions vēlas sava titula pirmo aizstāvības maču aizvadīt ar četrdesmit piecus gadus veco Denu Hendersonu, kurš viņu 2009. gadā smagi nokautēja.

“Teikšu tieši: vēlos cīņu ar [Denu] Hendersonu. Man ar viņu ir personīgi rēķini. Bet cilvēki, lai saprot kā grib, mani tas nesatrauc,” Maiklu Bispingu citē portāls Foxsports.com.

“Viņš vēl joprojām spēj nokautēt un ringā izskatās neslikti, taču Denam laiks doties pensijā. Tāpēc, pirms viņš vēl nav aizgājis pensijā, es vēlētos atdot viņam parādiņu. Tas ir vienīgais iemesls, kāpēc es gribu cīnīties ar viņu.”
“Kad es beidzot aizvadīšu to večuku pensijā, tad es ķeršos klāt Ronaldo Souzam vai [Krisam] Veidmanam un [Lukam] Rokholdam. Viņi nekur nepazudīs. Taču Hendersona dienas sportā ir skaitītas.”

Arī pats Dens Hendersons nebūtu pret revanša cīņu ar Maiklu Bispingu: “Noteikti, ka es nelaistu garām iespēju vēlreiz ar viņu pacīnīties. Tā noteikti kļūtu par manas sportista karjeras pēdējo cīņu.”

“Es ceru, ka tā cīņa notiks. Man pirms dažiem gadiem bija paredzēta titula cīņa ar Džonu Džonsu, taču mana pirms mača gūtā savainojuma dēļ tā cīņa tika atcelta. Kopš guvu to savainojumu man nav īpaši labi veicies, taču, liekas, ka neveiksmju sērija beidzot ir pārtraukta. Necerēju vēlreiz cīnīties par titulu, taču, ja notiks cīņa ar Bispingu, man būs iespēja karjeru noslēgt čempiona statusā,” skaidroja bijušais organizāciju PRIDE un Strikeforce čempions Hendersons, kuram pilnai laimei trūkts tikai UFC čempiona josta.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

     [+] [-]

, 2016-06-16 17:08, pirms 8 gadiem
Hmm, kaut arii Hendo kko tur jau runaaja par karjeras beigaam un iespeejams ka arii pret Lombardu bija peedeejaa ciinja, tomeer sheit Hendo paveraas negaidiita iespeeja, uzvareet Bispingu, kljuut par chempionu un tad kaa uzvareetaajam arii aiziet no lielaa sporta, gan jau arii ka Vaitam tas liksies ienesiigi un ja Hen do piekritiis, tas vareetu arii notikt.

     [+] [-]

, 2016-06-16 18:22, pirms 8 gadiem
Valents rakstīja: Hmm, kaut arii Hendo kko tur jau runaaja par karjeras beigaam un iespeejams ka arii pret Lombardu bija peedeejaa ciinja, tomeer sheit Hendo paveraas negaidiita iespeeja, uzvareet Bispingu, kljuut par chempionu un tad kaa uzvareetaajam arii aiziet no lielaa sporta, gan jau arii ka Vaitam tas liksies ienesiigi un ja Hen do piekritiis, tas vareetu arii notikt.
It kā foršs stāsts būtu, ja Hendo uzvarētu, bet reāli debīli, kad varētu vēsi likt Ronaldo Souza iekšā, kas ir reāli vairāk kā pelnījis cīnīties par titulu.

Savādāk šķiet, ka Bispings varētu apdancot Hendo un varbūt noguldīt arī uz dēļiem, kas, manuprāt, ir pilnīgi lieki. Likās, ka ar Ali aiziešanu aizsaulē Hendo aizdomājās par savām gūtajām galvas traumām. Būtu Lombards piebeidzis Hendo, būtu cita runa.