Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Le Banērs grib startēt MMA

Le Banērs grib startēt MMA
Žeroms Le Banērs
Foto: kfight.net

Pasaules K-1 leģenda Žeroms le Banērs (Francija) masu medijiem izteicis paziņojumu, ka 2010. gadā vēlas aizvadīt divas augsta mēroga MMA cīņas. Par saviem pretiniekiem viņš izvēlējies bijušo UFC čempionu Timu Silviu un patreizējo STRIKEFORCE čempionu Alisteru Overēmu.

Jau 2006. gadā Žeroms le Banērs (3-1-1), kurš MMA aizvadījis piecas cīņas gribēja cīnīties ar Timu Silviu, adresējot amerikānim aizskarošas frāzes: „Es izlabošu viņa vistas kājas ar saviem low-kikiem!”

Taču toreiz šai cīņai nebija lemts notikt. Savukārt šobrīd izskatās, ka šāds mačs varētu nākt par labu gan Le Banēram, gan Silviai, jo abi sportisti ir uz karjeras beigšanas robežas taču cīkstoņi kā redzams tik ātri aiziet no profesionālā sporta nevēlas.

Patreiz le Banērs nopietni gatavojas, lai pilnveidotos kā MMA cīkstonis. Viņš par savu treniņu bāzi izvēlējies Montreālu, kur trenējas kopā Denisu Kangu un UFC čempionu pusvidējā svarā Džordžu Santpjēru.

Jāatgādina, ka francūzim aprīlī paredzēts aizvadīt K-1 cīņu ar Krievijas sportistu Ruslanu Karajevu, kā arī 5. jūnijā viņam stāv priekšā duelis ar Braisu Gaidonu.

Izmantotie resursi:
sherdog.com
mmaoctagon.ru


, 2010-03-17 10:43, pirms 14 gadiem
Es par Džeronimo!
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.
Islams Mahačevs. Foto: AP/Scanpix
9

Mahačevs piektajā raundā uzvar Porjē un nosargā vieglā svara čempiona godu

UFC 302 cīņu vakara ietvaros tā galvenajā cīņā viegla svara čempiona titulu nosargāja Islams Mahačevs, kurš piektajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Dastinu Porjē.