Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andrejs Arlovskis: „Soli pa solim kāpšu pasaules reitingos”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andrejs Arlovskis: „Soli pa solim kāpšu pasaules reitingos”
Andrejs Arlovskis
Foto: ufc.com

Bijušais UFC smagā svara čempions baltkrievs Andrejs Arlovskis (21-10-0), kurš pēc sešu gadu pauzes šovakar ar cīņu pret Brendanu Šaubu (10-3-0) atgriežas UFC rindās, uzskata, ka viņam ir pa spēkam kāpt reitingos, lai atkal cīnītos par UFC čempiona jostu.

„Uz šo situāciju skatos reālistiski. Esmu UFC darbinieks, tāpēc darīšu visu, ko viņi uzskatīs par pareizu. Viennozīmīgi vēlos cīnīties ar pasaules labākajiem cīkstoņiem – ar visiem, kas reitingā atrodas virs manis. Man jāliek solis pa solim, lai kāptu reitingos… Sākšu ar Brendanu Šaubu,” komentēja Andrejs Arlovskis, kurš pēc sešu gadu ilgas klejošanas pa pasauli atgriežas UFC rindās, kuras sastāvā savulaik tika kronēts par smagā svara čempionu.

„Darbs ar [treneri] Gregu Džeksonu man deva papildus pārliecību. Ja es sāktu strādāt ar viņu uzreiz pēc cīņas ar [Fjodoru] Jemeļjaņenko, tad šobrīd būtu pavisam cita vēsture.”

„Kas bijis, tas bijis, un neskatoties uz to es vēl esmu jauns, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. Jūtu, ka esmu savos labākajos gados un esmu gatavs iet uz priekšu.”

Trīsdesmit piecus gadus vecais Arlovskis profesionālajā MMA debitēja 1999. gadā un jau pēc aizvadītām četrām cīņām viņš pievienojās UFC, kuras rindās 2005. gadā tika kronēts par smagā svara čempionu. Pēc trīs gadiem baltkrievs lauza līgumattiecības ar pasaules vadošo organizāciju un pievienojās Affliction, bet vēlāk viņa ceļi aizveda pie līgumiem ar Strikeforce, WSOF, EliteXc, ProEliteun One FC u.c. organizācijām.

Pēc vairāku gadu klejošanas no organizācijas pie organizācijas, Andrejs beidzot atgriezies UFC rindās. Viņa pirmā cīņa notiks jau šovakar cīņu šova „UFC 174” ietvaros pret amerikāni Brendanu Šaubu.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

     [+] [-]

, 2014-06-18 11:28, pirms 10 gadiem
Ņemot vērā viņa sniegumu cīņā ar Šaubu,es drīzāk teiktu,ka viņš soli pa solim kritīs pasaules reitingos Pie tam to cīņu viņš,manā skatijumā,neuzvarēja.