Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kristaps Zutis 11 kg vieglāks par Soslanu Gasijevu

Andris Liepa
Andris Liepa

Kristaps Zutis 11 kg vieglāks par Soslanu Gasijevu
Kristaps Zutis un Soslans Gasijevs
Foto: Uģis Grantiņš

Latvijas smagsvars Kristaps Zutis (0-1) piektdien oficiālās svēršanās procedūras laikā, kas notika “Skonto” stadiona preses konferenču zālē, bija par 11 kg vieglāks nekā sestdienas cīņas pretinieks Soslans Gasijevs (6-8) no Gruzijas.

Dienu pirms cīņas Zutis svēra 106,3 kilogramus, kamēr viņa pretinieks svēra 117,4 kilogramus. Abi smagsvari sestdien Tukumā “Milžu cīņās” vakara galvenajā cīņā sacentīsies pēc MMA noteikumiem.

Zutim šī ir tikai otrā profesionālā MMA cīņa viņa sportiskajā karjerā, savukārt Gasijevam aiz muguras ir 14 mači. Debiju MMA sabilnieks piedzīvoja 2019. gadā, piekāpjoties Dainim Peipiņam (1-0). Arī Gasijeva debija reģistrēta tajā pašā gadā, kad latvietim.

Lai arī Soslans Gasijevs MMA sportā ir krietni pieredzējušāks par Kristapu Zuti, “LVBet” bukmeikeri prognozē starp abiem cīkstoņiem līdzīgu cīņu, kurā tie paredz abu izredzes uz uzvaru 50 pret 50.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...