Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pols Deilijs pamet Strikeforce

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pols Deilijs pamet Strikeforce
Pols Deilijs
Foto: telegraph.co.uk

Bijušais „Cage Rage” pusvidējā svara čempions, brits Pols Deilijs (29-12-2) pametis Strikeforce. Pēc portāla sherdog.com pieejamās informācijas – sportists atbrīvots pēc paša vēlēšanās.

Pamatojoties uz Pola Deilija komandas publicētās preses relīzes, zināms, ka britu nokautu meistars pats lūdzis UFC un Strikeforce piederošajai kompānijai Zuffa, lai viņš tiktu atbrīvots no organizācijas rindām.

„Esmu laimīgs, ka Strikeforce apmierināja manu lūgumu un atbrīvoja mani no organizācijas rindām. Lieta tāda, ka cīnīties tik reti kā viņi man piedāvāja priekš manis nav pieņemami. Lai atrastos vislabākajā formā visas savas karjeras laikā esmu vēlējies startēt tik bieži cik vien iespējams,” situāciju skaidroja bijušais EliteXC un Strikeforce pussmagā svara čempiona titula pretendents Deilijs.

Pola Deilija karjeras augstākais punkts startējot zem „Zuffa” bija no 2009.-2010. gadam, kad britam bija līgums ar UFC. Šajā laika posmā viņš nokautēja Martinu Kampmanu un Dastinu Kezeletu, bet pēc punktiem piekāpās bijušajam UFC pussmagā svara titula pretendentam Džošam Koščekam.

Ko Deilijs darīs tālāk neviens nezin. Fani cer britu nokautu meistaru redzēt vai nu UFC, vai nu Bellator. Ir izskanējusi arī informācija, ka Pols vēlas izmēģināt savus spēkus arī K-1, taču kā turpmāk iegrozīsies sportista karjera, to uzzināsim tuvākajās dienās.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...