Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Karatē čempionātā kadeti un juniori startē pārliecinoši

Andrejs Siliņš

No 5.līdz 7. februārim Izmirā (Turcija) notika 37. Eiropas karatē čempionāts kadetiem un junioriem, kā arī 2. Eiropas kauss jaunatnei (līdz 21 gadam). Mūsu sportisti diemžēl medaļas šoreiz neizcīnīja, bet nostartēja ļoti pārliecinoši.

Jānis Koroļkovs (treneris M.Ivančikovs) kategorijā 14-15 gadi līdz 57 kg zaudēja sportistam no Ungārijas, kurš kļuva par Eiropas čempionu. Turnīrā par 3. vietu Jānis spējas uzvarēt divas cīņas, bet izšķirošajā mačā pret Turcijas pārstāvi zaudēja vienu punktu un rezultātā ieguva 5. vietu.

Jūlija Gavrilova (treneris A.Ozerovs) kategorijā 16-17 gadi līdz 59 kg pirmajā cīņā pieveica pretinieci no Luksemburgas, pēc tam uzvarēja Azerbaidžānas pārstāvi. Trešajā aplī Jūlija piekāpās Francijas sportistei, kura iekļuva sacensību finālā. Turnīrā par 3. vietu Jūlija spēja uzvarēt 2009. gada pasaules čempioni no Beļģijas,bet izšķirošajā mačā par 3. vietu zaudēja sportistei no Bosnijas un Hercegovinas – 0:1. Rezultātā – 5. vieta.

Armands Rožkalns (treneris A.Stoļarovs) kategorijā 16-17 gadi līdz 55 kg ieguva 7. vietu. Apsveicam Latvijas izlases sportistus un trenerus ar labu startu visaugstākā mēroga sacensībās!

Informāciju sagatavoja
Andrejs Ozerovs

     [+] [-]

, 2010-02-11 19:26, pirms 14 gadiem
Tas priecē, tikai žel ka neviens nedabūja medaļu