Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Krisam Veidmanam veikta operācija

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krisam Veidmanam veikta operācija
Kriss Veidmans
Foto: mmadiehards.com

Līdz šim neuzvarētajam UFC vidējā svara cīkstonim Krisam Veidmanam (9-0-0) vakar veikta elkoņa operācija. Ārsti sola, ka Veidmanam būs nepieciešamas sešas nedēļas, lai atgrieztos ierindā un paspētu sagatavoties 29. decembra cīņai ar Timu Botču (16-4-0).

Divdesmit astoņus gadus vecais Kriss Veidmans elkoni savainoja (nokāva pa visam – J.E) cīņā ar Marku Muņozu (12-3-00. Japiemin, ka tieši ar pieminētā elkoņa palīdzību Kriss nokautēja Muņozu un savā statistikas ailītē ierakstīja devīto uzvaru pēc kārtas.

Sportista ārstējošie ārsti sola, ka Veidmans ierindā atgriezīsies maksimums pēc sešām nedēļām. Kriss jau iepriekš stāstīja, ka šis elkonis viņu mocījis vairāk kā divus gadus, tāpēc cīkstonis nolēmis to savest kārtībā, par cik līdz nākamajai cīņai palikuši vēl trīs mēneši.

Krisa Veidmana cīņu ar Timu Botču (viņš savā pēdēja mačā sensacionāli uzveica bijušo Bellator vidējā svara čempionu Hektoru Lombardu – J.E.) duelis notiks 29. decembrī Lasvegasā (ASV) šova „UFC 155” ietvaros, kura galvenais vakara notikums būs cīņa par UFC smagā svara čempiona titulu starp patreizējo josta īpašnieku Junioru dos Santosu (15-1-0) un Keinu Valeskēzu (9-1-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...