Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sonens: „Andersons Silva zaudēs!”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Sonens: „Andersons Silva zaudēs!”
Čels Sonens
Foto: community.ufc.com

Pretendents uz UFC čempiona jostu vidējā svarā Čels Sonnens pārliecināts, ka rīt spēs uzvarēt patreizējo čempionu Andersonu Silvu un, ka pēc šī zaudējuma Silva būs spiests pamest UFC.

Čels Sonens (24-10-1) ar publiskiem aizvainojumiem, kuri vērsti viņa pretiniekam turpina celt ažiotāžu ap savu un Andersona Silvas (26-4-0) cīņu par UFC čempiona jostu vidējā svarā, kura būs vakara galvenais notikums rīt Kalifornijā (ASV) notiekošajā cīņu šovā „UFC 117”.

„Andrsons Silva no manis bēg jau četrus gadus. Es par titula pretendentu kļuvu jau sestajā februārī, bet 7. februārī Silva jau nosauca piecus iemeslus, lai ar mani necīnītos. Es atņemšu viņam jostu un karjeru,” pašpārliecināts ir Sonens.

„Nav svarīgi vai viņš uzvarēs vai nē, bet viņš pametīs UFC. Viņš tāpat kā agrāk kuls gaisu tāpēc, ka viņam nav spēka, lai sacenstos ar mani. Viņš netrenkājas kā es. Šajā cīņā neuzvarēs tas, kurš labāks, bet tas, kurš stiprāks un izturīgāks.”

„Es esmu uzvarējis visu savus potenciālos pretiniekus. UFC vairāk nav tādu cīkstoņu.”
Atgādinām, ka Čels Sonens profesionālajā MMA aizvadījis trīsdesmit piecas cīņas no, kurām divdesmit četrās ir izcīnījis uzvaras. Savukārt UFC Sonenam ir aiz muguras septiņas cīņas, no kurām četrās ir uzvarējis. Šobrīd amerikānis aizvada trīs nezaudēto cīņu sēriju.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...