Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Oficiāli apstiprināta Pudzinovska – Eša cīņa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Oficiāli apstiprināta Pudzinovska – Eša cīņa
Mariuš Pudzinovskis
Foto: news.fightmagazine.com

Oficiāli apstiprināta pieckārtējā pasaules čempiona spēkavīru sportā, poļa Mariuša Pudzinovska MMA (mixed Martial Arts) cīņa ar pieredzējušo amerikāņu bokseri Ēriku „Butterbean” Ešu, ziņo poļu portāls sporty-walki.org .

„Viņam jāiemācās sist. Nesen es izteicos, ka Mariušs sit kā meitene un viņu tas aizskāra, taču poļu fani drīz paši pārliecināsies, kurš no mums ir īstais čempions,” ierastajā amerikāņu bravūrībā izteicās Ēriks Ešs (12-7-1).

Savukārt Pudzinovskis (2-1-0) uz amerikāņa izteicieniem reaģēja kā mierīgā stilā: „Mēs vēl paskatīsimies, kurš sit kā bāba! Nebūs viegli, taču es tikšu galā. No zaudējuma Silviai esmu izdarījis secinājumus – mana izturība palielinājusies par 60 – 70 procentiem.”

„Pēc atgriešanās no ASV man bija četrpadsmit brīvu dienu un visu šo laiku es biju kustībā. Es skrienu katru otro dienu un jau redzams efekts: sveru 118 kilogramu, nevis 140 kā pagājušo gadu,” par progresu cīņās bez noteikumiem runā Pudzinoskis, kurš maijā piekāpās bijušajam UFC smagā svara čempionam Timam Silviai.

Atgādinām, ka Mariuša Pudzinovska un pieredzējušā amerikāņu boksera un MMA cīkstoņa Ērika Eša cīņa notiks 18. septembrī Polijas pilsētā Lodzā.

Izmantotie resursi:
Sporty walki, MMA, Sztuki walki, Boks, Judo,...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...