Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Toni paraksta līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Toni paraksta līgumu ar UFC
Džeims Toni
Foto: solomma.wordpress.com

Bijušais pasaules čempions boksā trijās svara kategorijās amerikānis Džeims Toni parakstījis līgumu ar MMA cīņu federāciju UFC. Pagaidām vēl nav zināms datums, kad bijušais bokseris varētu debitēt MMA.

Pagaidām nav zināmi līguma nosacījumi, uz cik cīņām Džeims Toni noslēdzis līgumu ar UFC, kā arī nav zināms, kurš būs pirmais boksa leģendas pretinieks viņa debijā beznoteikumu cīņās. Nav pat zināma svara kategorija, kurā startēs Toni. Vienīgā lieta zināma, ka bokseris cīņas iemaņas apgūst pie bijušā UFC čempion Kvintona Džeksona bijušā trenera Huanito Ibarras.

Atgādinām, ka Džeimsam Toni (72-6, 44 KO) aiz muguras ir astoņdesmit trīs profesionālā boksa cīņas, no kurām septiņdesmit divās tas izcīnīji uzvaras, pie tam četrdesmit četrās ar nokautu. Viņš ir bijis IBF čempions trijās svara kategorijās: vidējā (1991-1992), otrajā vidējā (1993-1994) un pirmajā smagajā (2003). Viņš boksera karjeras laikā uzveicis tādus atlētus kā Evanders Holifīlds, Džons Ruizs, Dominiks Guinno un Vasiļjevs Žirovs, kā arī cīnījies neizšķirti ar Hasimu Rahmanu un Maiku Makkalumu.

Izmantotie resursi:
boxrec.com
FiveOuncesOfPain.com