Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dions Starings debitēs Strikeforce

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dions Starings debitēs Strikeforce
Dions Starings
Foto: tatame.com

Nīderlandiešu MMA veterāns Dions Starings (28-7-0) beidzot debitēs augstākajā divīzijā. Trīsdesmit četrus gadus vecais sportists pievienojies Strikeforce un viņa debija organizācijas rindās notiks jau 29. septembrī šova „Strikeforce - Melendez vs. Healy” ietvaros pret bijušo UFC cīkstoni Maiku Kailu (19-8-1), ziņo sherdog.com

Dions Starings savas trīspadsmit gadus ilgās karjeras laikā startējis vairākās Eiropas vadošajās organizācijās, kā arī cīnījies ar daudziem augstas klases sportistiem, taču sportistam tā arī nekad nav bijis līgums ar kādu no pasaules elitārajām organizācijām.

Nīderlandiešu smagsvars profesionālajā sportā aizvadījis trīsdesmit piecas cīņas, no tām divdesmit astoņās izcīnījis uzvaras. Staringam iznācis paspēkoties ar tādām zvaigznēm kā Antonio Rodžerio Nogeira (20-5-0), Damians Grabovskis (16-1-0), Denis Stojničs (9-3-0), Roberts Joczs (19-8-0) u.c.

Arī uzvarējis Dions ir nevienu vien zināmu vārdu, piemēram, Džesiju Gibsu (10-6-0), Rodniju Glunderu (24-19-3), Akira Korasani (9-3-0), Hans Stigers (20-5-2), Romāns Savočka (24-19-0), Pīters Grahams (5-5-0) u.c.

Starings, kurš kādreiz pārstāveja slaveno holandiešu klubu „Golden Glory”, tagad trenējas citā nīderlandiešu klubā „ Combat Sports Academy Holland” kopā ar daudziem jaunajiem talantiem, to starpā ir arī UFC cīkstonis Mihails Kuipers (12-1-0).

Savukārt, Maiks Kails elites organizāciju apritē ir jau ļoti ilgu laiku… Viņš ir paspējis izmēģināt savus spēkus UFC, WEC, Pancrase, bet tagad viņš nostiprinājies Strikeforce rindās. Vienpadsmit gadu ilgās karjeras laikā viņam sanācis ringā satikties ar ļoti daudziem pasaules cīņas sporta spīdekļiem. Kails bijis par klupšanas akmeni tādiem vīriem kā Kristofs Sozinskis (26-12-1), Džeims Irvins (17-10-0), Ves Sims (23-14-1), Rafaels Kavalkante (11-3-0), Tonijs Lopezs (31-9-0), kā arī Tsujoši Kohsaka (26-18-2) - cilvēks, kurš pirmais uzvarēja Fjodoru Jemeļjaņenko u.c.

„Strikeforce - Melendez vs. Healy” cīņu pāri

Gilbert Melendez vs. Pat Healy
Carlos Augusto Filho vs. Gian Villante
Isaac Vallie-Flagg vs. Adriano Martins
Jorge Santiago vs. Quinn Mulhern
Josh Thomson vs. Caros Fodor
Mike Kyle vs. Dion Staring
Mizuto Hirota vs. Jorge Gurgel
Yuri Villefort vs. Nah-Shon Burrell
Cat Zingano vs. Amanda Nunes

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...