Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mameds Halidovs ar sāpju paņēmienu uzvar Kendalu Grouvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mameds Halidovs ar sāpju paņēmienu uzvar Kendalu Grouvu
Mameds Halidovs laužot Kendala Grouva kāju
Foto: sherdog.com

Vakarnakt Varšavā (Polijā) šova „KSW 21” ietvaros kārtējo uzvaru izcīnījis organizācijas pussmagā svara čempions Mameds Halidovs (26-4-2), kurš otrajā raundā ar sāpju paņēmienu uz kāju pieveica bijušo UFC vidējā svara atlētu Kendalu Grouvu (17-11-0).

Amerikāņu sportists Kendals Grouvs, kurš ir realitātes šova „The Ultimate Fighter” trešās sezonas uzvarētājs, tikai īsu laiku pirms noliktās cīņas ar Mamedu Halidovu piekrita tikties ar čečenu izcelsmes poli. Amerikānis nomainīja savainoto atlētu no Nīderlandes – Melvinu Manhoefu.

Trīsdesmit divus gadus vecajam Halidovam sagādāja problēmas Grouva raženais augums. Amerikānis labi ieturēja distanci un, lai tiktu klāt augumā garajam Kendalam, čečens izmantoja spērienus ar kāju, taču neviens no tiem īsti tā arī nesasniedza mērķi.

Otrajā raundā Halidovam izdevās pārvest cīņu parterā, kur viņš nonāca vadošajā pozīcijā un vienā no epizodēm pielietojo sāpju paņēmienu uz Ahileja dzīslu, izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas. Interesanti, ka pēdējie pieci viņa „upuri” ir bijuši tieši amerikāņi, kuri savulaik startējuši UFC.

„KSW 21 - Final Resolution” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Mamed KhalidovKendall GroveSubmission (Achilles Lock)23:36
2.Michal MaterlaRodney WallaceKO (Punch)10:21
3.Aslambek SaidovBorys MankowskiTKO (Leg Injury)22:08
4.Maciej JewtuszkoArtur SowinskiSubmission (Brabo Choke)14:01
5.Piotr StrusKrzysztof KulakTKO (Retirement)25:00
6.Karolina KowalkiewiczPaulina BonkowskaDecision (Unanimous)25:00
7.Matt HorwichTerry MartinTKO (Punches)24:08

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...