Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džonsons nokautējis Deivisu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonsons nokautējis Deivisu
Vitālijs Kļičko un Kevins Džonsons
Foto: AP/Scanpix

Bijušais pretendents uz smagā svara pasaules čempiona titulu boksā WBC versijā Kevins Džonsons (ASV) vakar pēc desmit mēnešu pauzes atgriezās ringā un ceturtajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica Čārlzu Deivisu (ASV), ziņo boxrec.com

Ilgstošā pauze kāpēc Kevins Džonsons (23-1, 10 KO) nebija izgājis ringā ir saistīta ar rokas traumu, kuru sportists guva 2009. gada decembrī cīņā par pasaules čempiona titulu WBC versijā ar Vitāliju Kļičko, kuram amerikānis piekāpās ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem.

Zaudējums vecākajam Kļičko ir vienīgais zaudējums, ko amerikāņu bokseris ir piedzīvojis savas profesionālās karjeras laikā.

Ar trīsdesmit deviņus gadus veco Čārlzu Deivisu (19-21, 4 KO) Džonsons tikās jau otro reizi. Pirmā abu bokseru tikšanās notika 2006. gadā, kad pēc punktiem ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pārāks bija Kevins Džonsons.

Vakar Karolīnā vēsture atkārtojās un Džonsons atkal bija pārāks par Deivisu, tikai šoreiz cīņa beidzās priekšlaicīgi – jau ceturtajā raundā.

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records

  -2 [+] [-]

, 2010-10-31 20:28, pirms 14 gadiem
YouTube
- Vitali Klitschko vs Kevin...

inčīgi,labs oponents bija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-01 00:59, pirms 14 gadiem
Viņam ciets pauris un labs izdzīvošanas instinkts, viebās, bet nekrita

     [+] [-]

, 2010-11-01 10:21, pirms 14 gadiem
mēness rakstīja: vinam laba defence ir, bet uzbrukt gan nemaak vai negrib un ir diezgan pasiivs..
grozies,kā gribi,bet tas man skaitas inchīg