Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čisora atkal grib cīnīties pret Kļičko; Ibicā abi saķērušies?

Jānis Pārums

Čisora atkal grib cīnīties pret Kļičko; Ibicā abi saķērušies?
Vladimirs Kļičko un Dereks Čisora
Foto: AFP/Scanpix

29 gadus vecais britu smagā svara bokseris Dereks Čisora (17-4, 11KO) atklājis, ka vislabākais pretinieks IBO, IBF, WBO un WBA čempionam Vladimiram Kļičko (60-3, 51KO) būtu tieši viņš.

Savā pēdējā cīņā Čisora sestajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica 32 gadus veco amerikāni Maliku Skotu (35-1-1, 12KO) , kas līdz tam nebija piedzīvojis zaudējumu profesionālajā ringā. Uzreiz pēc cīņas Čisora arī paziņoja, ka gribētu revanšēties Vitālijam Kļičko, bet tagad vēsta, ka grib cīnīties ar abiem brāļiem.

"Labākais pretinieks Kļičko – tas esmu es," šonedēļ Lielbritānijas plašsaziņas līdzekļiem atklāja Čisora. "Es pret Vladimiru! Visa pasaule gaida, kad šī cīņa notiks. Es gribu cīnīties ar abiem, nav nozīmes, ar kuru. Dodos uz Vāciju, lai varētu cīnīties ar viņiem."

Jāatgādina, ka Čisora reiz 2012.gada februārī jau cīnījās ar Vitāliju Kļičko (45-2, 41KO) un zaudēja viņam pēc punktiem. Pirms tam par cīņu vienojušies bija arī Vladimirs Kļičko un Čisora, taču šī cīņa divreiz tika atcelta un tā arī nenotika.

Kļičko noliedz konfliktu ar Čisoru Ibicā

Vakar parādījās informācija, ka aizvadītajā nedēļā Vladimirs Kļičko un Dereks Čisora iesaistījušies konfliktā kādā naktsklubā Ibicā (Spānija). Tiek ziņots, ka pēc tam, kad Kļičko it kā saķēris Čisoru aiz krekla, abus karstgalvjus nācies izšķirt apsargiem. Čisora kādai britu radiostacijai pastāstījis: "Redzēju Vladimiru, mums bija saruna. Tā nebija jauka saruna. Nevaru neko daudz par to teikt, bet mēs abi tur bijām. "

Tiesa, Kļičko noliedzis šāda konflikta esamību, savā un brāļa oficiālajā Twitter profilā paziņojot: "Esmu šokēts par mediju stāstiem par iespējamo kautiņu starp mani un Čisoru. Esmu profesionāls bokseris un savas dūres lieku lietā tikai ringā. Negribu vairs komentēt Čisoras psiholoģiskās problēmas."

Izmantotie resursi:
ESPN.co.uk | Football, Cricket, Rugby, F1,...

  +2 [+] [-]

, 2013-07-31 15:57, pirms 11 gadiem
Priekš kam cilvēks nevar likties mierā. Nabagam atkal seju sasitīs.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-31 15:59, pirms 11 gadiem
Būtu jau pieticis ar šo teikumu ''Negribu vairs komentēt Čisoras psiholoģiskās problēmas."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-31 16:27, pirms 11 gadiem
Kurš ta negrib? Es ar neiebilstu par pāris ļimoniem 14. sekundē ''apgulties''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-31 21:37, pirms 11 gadiem
Ieprekšējā cīņā ar Kļičko Čisora zaudēja 40 gadus vecam vīram, kurš pie tam boksējās ar vienu roku. No comment

     [+] [-]

, 2013-08-01 11:34, pirms 11 gadiem
čisoram laikam nebija mācība pēc heja sitiena.