Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Viters gatavs cīnīties ar Hatonu par velti

Jānis Pārums

Viters gatavs cīnīties ar Hatonu par velti
Žuniors Viters

Britu bokseris Žuniors Viters, kurš ir pasaules čempions WBC versijā svarā līdz 63.5 kilogramiem, paziņojis, ka būtu gatavs cīnīties ar savu tautieti un IBO pasaules čempionu Rikiju Hatonu par velti.

Viters un viņa komanda esot noguruši "tirgoties" ar Hatona pārstāvjiem par to cik saņems katrs no bokseriem, tāpēc Viters paziņojis, ka gatavs cīnīties, nesaņemot par to ne graša. Šādi rīkojoties Viters grib parādīt, ka Hatons pat šajā gadījumā izvairīsies no cīņas ar savu tautieti.

"Rikijs ir nobijies un zina, ka es viņam sadošu pa pakaļu. Viņš ir labs, bet apzinās, ka es esmu labāks," sacīja Viters. "Es esmu cīnītājs un gribu pierādīt, ka šajā svarā esmu labākais, bet Hatonam ir 101 atruna. Protams, maniem cilvēkiem jābūt apmaksātiem, man jāsedz treniņu izmaksas, bet ar Hatonu esmu gatavs cīnīties pilnībā par velti. Es to varu atļauties, jo zinu, ka uzvarēšu."

Tikmēr Rikija Hatona tēvs Rejs atzinis, ka agrāk vai vēlāk Hatona un Vitera cīņa notiks, bet tā notiks pēc Hatona nosacījumiem. Tāpat Rejs uzsvēris, ka viņam šķiet, ka Vitera komandā ir nepareizie cilvēki un patiesībā Viters ir lāga zellis.

Hatons savu nākamo cīņu aizvadīs 24. maijā pret Huanu Lazkano, bet vēlāk, iespējams, boksēsies ar IBF čempionu Polu Malinjadži, kuram vēl jāaizstāv savs tituls. Savukārt Viters 10. maijā mēģinās aizstāvēt savu titulu pret Timotiju Bredliju.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com