Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

UFC čempions Dos Santoss: "Varu nokautēt Kļičko"

Jānis Pārums

UFC čempions Dos Santoss: "Varu nokautēt Kļičko"
Džuniors Dos Santoss
Foto: baldcelebrity.com

UFC smagā svara čempions, cīkstonis Džuniors Dos Santoss (16-1) paudis pārliecību, ka viņam būtu pa spēkam uzvarēt IBO, IBF, WBO un WBA čempionu boksā Vladimiru Kļičko (58-3, 51KO).

Dos Santoss ne reizi vien teicis, ka ir pārliecināts par savām boksa prasmēm. Šī gada maijā tās uzslavēja arī WBC čempions Vitālijs Kļičko. Sarunā ar ziņu aģentūru "Associated Press" Dos Santoss pieļāva iespēju, ka, ja notiktu cīņa pret Vladimiru Kļičko, tā būtu smaga, taču nepilnības ukraiņa tehnikā varētu brazīlietim nodrošināt priekšlaicīgu uzvaru.

"Varu viņu uzvarēt. Varbūt arī tas nebūtu viegli, taču varu viņu nokautēt. Esmu redzējis daudz Vladimira cīņas un redzu, ka viņa prasmēs ir daudz nepilnību," sacīja Dos Santoss, kurš šobrīd gatavojas decembra beigās gaidāmajai cīņai pret Keinu Velaskezu (10-1).

Dos Santoss ir sajūsmā par brāļiem Kļičko, taču norāda, ka viņu cīņās nav riska: "Vladimirs un Vitālijs ir pārsteidzoši bokseri. Man patīk vērot viņu cīņas, īpaši Vladimira, taču ir nedaudz garlaicīgi. Viņi ir ļoti labi tajā, ko dara, taču pārlieku piesardzīgi. Viņi netiecas pabeigt cīņu priekšlaicīgi. Priekšroka tiek dota drošai stratēģijai. Tagad nav Maika Taisona laiki, puiši neuzvar ar nokautu."

Brazīlietis gan norādījis, ka neskatoties uz pārliecību par savām prasmēm, viņš tuvākajā laikā neplāno pāriet uz boksu, norādot, ka mīl MMA un vēlas tur palikt. "Bokss zaudē savas pozīcijas," piebilda Dos Santoss.

Izmantotie resursi:
AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-10-30 09:17, pirms 12 gadiem
stulbi salidzinat boksu ar mma..katrs sava laucinja ir paraks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-10-30 09:56, pirms 12 gadiem
ar mma cimdiem un būrī (kaut arī bez vārtīšanās pa zemi + kickiem) - pieļauju, ka varētu vinnēt.. bet ringā un ar boksa cimdiem - nekādu izredžu

  -2 [+] [-]

, 2012-10-30 10:13, pirms 12 gadiem
ja šāda cīņa notiktu un viņš tiešām uzveiktu Kļičko, tad Dos Santos iesauka būtu "laiks"

  +1 [+] [-]

, 2012-10-30 10:25, pirms 12 gadiem
kr1sha rakstīja: ar mma cimdiem un būrī (kaut arī bez vārtīšanās pa zemi + kickiem) - pieļauju, ka varētu vinnēt.. bet ringā un ar boksa cimdiem - nekādu izredžu
tikai pieļauj? da pēc mma notiekumiem nevienam tīram bokserim pret labākajiem cīkstoņiem nebūtu variantu tai skaitā arī Kļičko .. neviens jau neboksētos.. pāris sitieni pa kājām un tālāk nolauztu..

bet raksts jau par to, ka viņš pēc boksa noteikumiem varētu uzvarēt..

     [+] [-]

, 2012-10-30 10:47, pirms 12 gadiem
Nokautējamais tev vēl nav izaudzis.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-30 11:53, pirms 12 gadiem
kungs rakstīja: tikai pieļauj? da pēc mma notiekumiem nevienam tīram bokserim pret labākajiem cīkstoņiem nebūtu variantu tai skaitā arī Kļičko .. neviens jau neboksētos.. pāris sitieni pa kājām un tālāk nolauztu..

bet raksts jau par to, ka viņš pēc boksa noteikumiem varētu uzvarēt..
nē, izlasi kārtīgi es teicu, ka arī bez kickiem.. vienkārši būrī un ar mma cimdiem.. - respektīvi tikai ar rokām! ja būtu vēl kicki, tad, protams, ka tur vispār nekādas iespējas nebūtu.. (kaut gan Klitschko bračkas tieši sāka močīties kā kickboxeri un ar kājām arī viņi labi sitās).

P.S. bet nu vispār jau šeit nav ko diskutēt, katram savs un Dos Santosam ringā pēc boksa noteikumiem būtu dirsā, tā pat kā Klitschko būrī..

     [+] [-]

, 2012-10-30 12:08, pirms 12 gadiem
Bišku sāk kaitināt tas Dos Santoss! Domāju, ka valaskez šoreiz viņu nokautēs! Ļoti ceru.....

     [+] [-]

, 2012-10-30 16:23, pirms 12 gadiem
Kungs...nepiekritu tev,jo nevinam cinas sporta parstavim nav tik laba distances izjusana,ka bokseriem...vini izjut loti labi distamnci,ka rezultata cikstonis atri var atraut sitienus...

Seit imetu linku uz roliku,kura runa par MMA vs Boxing....jasaprot krievu valoda...Cikstoni pasi saka,ka tiesi visgrutik ir ar bokseriem....

БОКСЁР ПРОТИВ БОРЦА - YouTube
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-30 18:52, pirms 12 gadiem
Piekriitu Richyjam,ieejot korpusā cīkstonim,tādam bokserim nav variantu,bokseris var elpot tikai distancē.Korpusā bokseri nogāzīs,kaut ko izlauzīs un utt.

     [+] [-]

, 2012-10-30 19:29, pirms 12 gadiem
Jā, jā varētu varētu... Man tas Dos Santos jau galīgi apnicis, ļoti ceru, ka Keins pierādīs, ka iepriekš Junioram bija tikai veiksmīga diena...

  -1 [+] [-]

, 2012-10-30 19:35, pirms 12 gadiem
riichy rakstīja: Nu jau tu murgo. Nesalīdzini prasto boksu (zemnieku cīņu), ar īstu cīņu.
Bokss ir labs, protams efektīvs distancē utt, bet būrī labam bokserim, pret vidēji labu cīkstoni vienkārši nav variantu. Bokseris tiek nolauzsts, salauzsts un vienkārši izsmērēts. Protams viss atkarīgs no boksera, cik agresīs viņš ir un cik spēcīgs kopumā. Vai nu viņš ir kauslis vai nav.
Ja tāds parasts bokserīts vai kikbokserīts tiek rokās labam džudaistam, tad āmen baznīcā.
Vienkārši pats tam visam esmu gājis cauri.
Nodarbojos pirms MMa ilgus gadus ar boksu, aizgāju uz MMA treniņiem, un pašā sakumā likāš nu tik būs, sitīšu visus, svars bija, spēks bija, bet ielika pārītī mani ar cīkstoni kautkādis 15 kg vieglāku, un tici vai netici man bokss izkūpēja.
Boksu par prastu zemnieku sportu var nosaukt tikai pilnīgs auns, jo īpaši, ja pats ir ilgus gadus nodarbojies ar boksu. Bokss no visiem sišanas sporta veidiem ir vistehniskākajs, jo arsenāls ir tikai abas rokas.
Visādi citādi piekrītu, ja cīkstonis dabū tverienu, tad cīņa ir beigusies.
Vienīgi par džudistu īsti nesapratu, jo džudo gandrīz visi tvērieni ir aiz kimano, pats pazīstu vairākus laba līmeņa džudistus un varu pateikt, ka cīkstoņi klasikajā izpratnē(brīvā,grieķu-romiešu) liekas efektīvāki.
ā un par pāri salikšanu. Ko jūs īsti darījāt, pilns sparings vai tikai metieni?

     [+] [-]

, 2012-10-30 22:33, pirms 12 gadiem
riichy tu tiesam pats murgo.... Un var noprast,ka tev nav realas sajegas no cinassporta....

Es pats esmu stavejis sparinga ar loti labu MMA cikstoni,varda gan nesauksu....nu nav iespeju vinam mani ar rokam nobokset,cik reizes ir sanacis vinu nokdaunet...

Un kavai to pasu UFC cina Overeem vs Verdum,vareja redzet,ka Fabrico nebija pilnigi nekadu trumpju lai uzvaretu cikstoni,kurs ir parnacis no kikboksa,k-1...satvus cina...

Un atkartoju cikstonim no sakuma ir jatiek lidz bokserim...lidis virsu,sanems kaudzi ar sitieniem ar ko ari viss beigsies....

     [+] [-]

, 2012-10-31 10:54, pirms 12 gadiem
Dos Santosam boksa mačā nebūtu variant, bišķ pāršāva pār līniju

  +1 [+] [-]

, 2012-10-31 11:13, pirms 12 gadiem
Es varu nokautēt Muhamedu Alī