Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Pīters saņems lielāko honorāru savā karjerā"

Jānis Pārums

Kļičko: "Pīters saņems lielāko honorāru savā karjerā"
Vitālijs Kļičko
Foto: Itar Tass

Ukraiņu smagā svara bokseris WBC versijas goda čempions Vitālijs Kļičko atklājis, ka viņa pretinieka WBC pasaules čempiona nigērieša Semjuela Pītera honorārs oktobrī gaidāmajā savstarpējā cīņā būs tāds, kādu viņš vēl nekad nav saņēmis.

Vitālijs Kļičko (35-2, 34KO), kuram 25. maijā neizdevās uzvarēt Kijevas mēra vēlēšanās, atklāja, ka jau rit aktīvas pārrunas ar Pītera (30-1, 23KO) komandu: "Cīņai jānotiek! No tās neesmu atteicies. Esmu solījis WBC prezidentam, ka ringā iziešu, tāpēc to arī darīšu. Šobrīd rit sarunas ar Pītera pārstāvjiem un domāju, ka drīz tiks parakstīts līgums par cīņu."

"Cīņas vieta nav vēl zināma, taču honorārus jau esam apsprieduši. Varu pateikt, ka Pīters saņems honorāru, kādu savā karjerā vēl nav saņēmis. Mans honorārs? Nūūū... ir bijuši arī lielāki," atzina ukrainis, kurš savu pēdējo cīņu aizvadīja 2004. gada beigās, kad astotajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica Deniju Viljamsu.

Izmantotie resursi:
sports.ru

     [+] [-]

, 2008-05-31 09:55, pirms 16 gadiem
klickko kadreiz bija labs bokseris ,tomer cinjaas vinjsh sen naw piedalijies ,tapec domaju ka vines nigerijas bokseris . bet es ceru uz klicko spekiem.