Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kambalas nākamā cīņa – 8. jūlijā Lasvegasā

Jānis Pārums

Kambalas nākamā cīņa – 8. jūlijā Lasvegasā
Kaspars Kambala (centrā) uzklausa trenera
Ričarda Stīla (pa labi) padomus

Noskaidrojies, ka smagā svara bokseris Kaspars Kambala savu nākamo cīņu aizvadīs šī gada 8. jūlijā. Šobrīd gan nav zināms, kas būs latvieša pretinieks, taču tāpat kā pirmās trīs, arī šī cīņa notiks Lasvegasā.

Tiesa, atšķirībā no pirmajām trijām cīņām, kuras notika "The Orleans Hotel & Casino", Kambalas ceturtā cīņa notiks "Cox Pavilion". Interesents fakts – "Cox Pavilion" atrodas Nevadas Štata Lasvegasas universitātes (UNLV) ēku kompleksā. Nevienam nav noslēpums, ka savulaik Kambala studēja un spēlēja basketbolu tieši UNLV.

Sarunā ar portālu eSports.lv Kambala gan atzina, ka "Cox Pavilion" nav spēlējis, jo sporta zāle uzcelta tikai 2001. gadā (tieši togad Kambala absolvēja UNLV - aut.) un tajā pārsvarā trenējas UNLV sieviešu basketbola un volejbola komandas. "Cox Pavilion" ietilpības (skatītāju vietu skaita) ziņā ir lielāka par "The Orleans" un ņemot vērā, ka lielā mērā pateicoties tieši Kambalas atpazīstamībai Lasvegasā, boksera pirmajās cīņās brīvu vietu "The Orleans" praktiski nebija, nolemts, ka nākamo cīņu jāaizvada tieši "Cox Pavilion".

"Daudz vairāk skatītāju vietu un augstākas kvalitātes cīņas," Kambala uzskaita "Cox Pavilion" priekšrocības. Šobrīd notiek aktīvi latviešu boksera pretinieka meklējumi.

Pēc savas trešās profesionālās cīņas pret Emīlu Vaitroku, latvietis bija paņēmis divu nedēļu atpūtu. Portālam eSports.lv viņš skaidroja: "Pēdējā gada laikā man sešas dienas nedēļā bija pa diviem treniņiem dienā un ar treneri nolēmām, ka pirms nākamās cīņas derētu neliela atpūta. Visticamāk, ka desmit cīņas gadā, kā bija plānots, neizdosies aizvadīt, bet tas notiks no mums neatkarīgu iemeslu dēļ. Piemēram, man cīņa bija plānota arī 24. maijā, taču potenciālais pretinieks atteicās."

Kaspars Kambala profesionālajā boksā debitēja šī gada 11. janvāri, cīnoties neizšķirti ar Alvaro Moralesu, bet nākamajās divās cīņās guva uzvaras pār Maiku Goingu (ar nokautu) un Emīlu Vaitroku (pēc punktiem).

  -3 [+] [-]

, 2008-05-30 09:41, pirms 16 gadiem
Un pēc tam atpakaļ uz basi!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2008-05-30 09:55, pirms 16 gadiem
sramli rakstīja: Un pēc tam atpakaļ uz basi!!!!

Domāju, ka Kambala pats labāk zinās...

  +2 [+] [-]

, 2008-05-30 10:02, pirms 16 gadiem
sramli rakstīja: Un pēc tam atpakaļ uz basi!!!!


būs mums Ivanāna tipa spēlētājs arī basketbola laukumā

  +8 [+] [-]

, 2008-05-30 11:27, pirms 16 gadiem
Ko juus vinjam to basketbolu piesieniet...
tak aizmirstiet kambalu basketbolistu un respekteejiet vinja izveeli

     [+] [-]

, 2008-05-30 12:15, pirms 16 gadiem
Jursi2 rakstīja: Domāju, ka Kambala pats labāk zinās...

Vairs jau nav jēga. Kambalam ir labi iesācies bokss un, lai tā arī turpina.
Veiksmi nākamajā cīņā.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-30 12:21, pirms 16 gadiem
FCB4E rakstīja: Vairs jau nav jēga. Kambalam ir labi iesācies bokss un, lai tā arī turpina.
Veiksmi nākamajā cīņā.

Es jau par to pašu - Kaspars ir izvēlējies boksu un, lai viņam tur veicas

  -2 [+] [-]

, 2008-05-30 13:35, pirms 16 gadiem
gaidu, kad kabi noliks uz deljiem, tad bus atpkal basi

  -1 [+] [-]

, 2008-05-30 15:20, pirms 16 gadiem
tā jau nebij īsti viņa izvēle, viņam jau īsti nebij variantu...basītī dabūja diskābeli, un kautkā jau to pīki japelna...un tādam milzim muskuļkalnam jau boksā labi..bet nu tomēr..viņa mīnusi ka viņš ātri nogurst, un ir diezgan lēns...
bet Kambala ir ritīgs čuvāks.. ja viņš vel būtu basī, tad kopā ar Biedriņu, Latvija būtu neuzvarama..
un vispār..Latviešiem ir stipri puikas..hoķī Ivanāns, basī Kambala, svarcelšanā Ščerbatihs..spēkvīros Bergmanis un arī Vidzis...un lai tik kāds panāk pretī..

     [+] [-]

, 2008-05-31 09:58, pirms 16 gadiem
tiesa kidd ir un prieks ka kambala izvelejas boksu un paradis ka ar vinja dabiskajiem parametriem var cinities.