Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hatons un Malinjadži vienojušies par cīņu

Jānis Pārums

Hatons un Malinjadži vienojušies par cīņu
Rikijs Hatons
Foto: AP

Pasaules čempions boksā IBO versijā svara kategorijā līdz 63.5 kilogramiem brits Rikijs Hatons praktiski vienojies par cīņu ar šīs pašas svara kategorijas čempionu IBF versijā amerikāni Polu Malinjadži.

Hatona (44-1, 31KO) tēvs un treneris Rejs paziņojis, ka cīņa visticamāk notiks novembrī. Mutiska vienošanās notika jau aizvadītās nedēļas nogalē Mančestrā, kur savas cīņas aizvadīja gan Hatons, gan Malinjadži (25-1, 5KO). Hatons pieveica Huanu Lazkano, savukārt Malinjadži otro reizi karjerā tika galā ar Lavmoru N'Dou, kuram savulaik atņēma IBF titulu.

"Malinjadži vajadzēja uzvarēt un viņš to izdarīja, taču lauza roku," sacīja Rejs Hatons. "Taču līdz treniņu laikam viņš jau būs atlabis. Cīņa notiks novembrī, taču vēl nezinām, kur."

Hatona tēvs arī atklāja, ka nākamajā dienā pēc uzvaras pār Lazkano viņam piezvanījis Floida Meivezera pārstāvis un apsveicis ar uzvaru. Pērn decembrī Hatons cīnījās ar Meivezeru un zaudēja. Nākamgad plānota revanša cīņa. Viss liecina, ka Hatona revanša cīņa ar Meivezeru kļūst arvien ticamāka.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja