Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

De La Hoija: "Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu Meivezeru"

Jānis Pārums

De La Hoija: "Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu Meivezeru"
De La Hoija (pa kreisi) un Meivezers juniors
Foto: AP

Slavenais amerikāņu bokseris Oskars De La Hoija ir pārliecināts, ka sadarbība ar Floidu Meivezeru senioru palīdzēt viņam šajā nedēļas nogalē pieveikt Stīvu Forbsu un septembrī – Meivezera dēlu – Floidu Meivezeru junioru.

De La Hoija (38-5, 30KO), kurš bijis pasaules čempions sešās svara kategorijās, ar Meivezeru (39-0, 25KO) junioru boksējās jau pirms gada un tad saspringtā cīņā bija spiests atzīt konkurenta pārākumu.

"Meivezers seniors ir tā slepenā atslēga, kas man nepieciešama, lai uzvarētu Floidu. Tieši Meivezers seniors ir tas, kas zināmā mērā radīja cīņas stilu. Jau gatavojoties cīņai ar Forbsu (33-5, 9KO), es esmu pārliecināts, ka man septembrī izdosies pieveikt Floidu. Man ar Meivezera tēvu ir perfektas attiecības, gluži kā cimds ar roku. Mēs esam perfekta komanda," sacīja De La Hoija.

Pēc cīņām ar Forbsu un Meivezeru, De La Hoija plāno aizvadīt tikai vienu cīņu pirms aiziet no boksa. Jau iepriekš De La Hoija teicis, ka pēdējo cīņu labprāt aizvadīt ar Migelu Kotto (32-0, 26KO), taču viņam nebūtu iebildumu karjeru noslēgt arī pret Antonio Margarito (36-5, 26KO). 26. jūlijā Kotto un Margarito tiksies savstarpējā cīņā un šī dueļa uzvarētājs visticamāk būs tas, ar ko De La Hoija aizvadīs karjeras pēdējo cīņu.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-01 17:36, pirms 16 gadiem
Interesanti, ka De la Hoiju trenē Meivezera tēvs. Kā būs cīņā,kurā stūrī tad sekundēs un par kuru pārdzīvos.

     [+] [-]

, 2008-05-01 20:34, pirms 16 gadiem
deltores rakstīja: Interesanti, ka De la Hoiju trenē Meivezera tēvs. Kā būs cīņā,kurā stūrī tad sekundēs un par kuru pārdzīvos.

De La Hoijas stūrī...