Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņiks pirms cīņas pret Sepu: "Apstāties šobrīd negribu"

Rolands Eliņš

Bolotņiks pirms cīņas pret Sepu: "Apstāties šobrīd negribu"
Ričards Bolotņiks (centrā) ceļā uz Barselonu. Foto: LNK Boxing

Ričards Bolotņiks piektdien Barselonā aizvadīs boksa cīņu pret horvātu Hrvoji Sepu. Ričards ieradies Spānijas pilsētā un portālam Sportacentrs.com norādīja, ka nespēj sagaidīt atgriešanos ringā, kam cer drīzu turpinājumu jau nākajamā cīņā.

"Labi, ka uz Barselonu atbraucu strādāt, nevis atpūsties, jo laiks te ir diezgan draņķīgs. Siltāks nekā Latvijā jau ir, taču lietains," telefonsarunā pasmējās Ričards Bolotņiks, kurš piektdien DAZN tiešraidē grasās atgriezties ringā pēc vairāku mēnešu pārtraukuma. Iepriekšējo cīņu viņš aizvadīja 2021. gada augustā, piekāpjoties britam Džošua Buatsi.

"Visādi citādi viss kārtībā, esmu pilnībā gatavs cīņai," teica Bolotņiks. "Ar svaru viss labi, fiziskā gatavība liekas perfekta. Pretinieku vēl šeit saticis neesmu, taču nekādu problēmu, satikšu rītdien svēršanās ceremonijā. Šeit bija jau īsais treniņš pēc atbraukšanas, tagad pēcpusdienā mediju vakars."

Bolotņika pretinieks būs 36 gadus vecais horvāts Hrvoje Seps (11-0), kurš iepriekš daudz cīnījies amatieru boksā un tikai 2017. gadā debitēja profesionāļos. Pret tik augsta līmeņa pretinieku kā Bolotņiks Seps vēl profesionāļos nav cīnījies, taču amatieros viņš 2016. gadā pieveica to pašu Buatsi, tieši pirms brita dalības olimpiskajās spēlēs.

"Vienīgais, ka ļoti pietrūkst dēla un sievas," teica Ričards, kurš par tēvu kļuva pirms trim mēnešiem. "Ik pēc pāris stundām sazvanāmies videočatā, lai paskatītos uz dēlu. Viņš jau tādus jokus taisa, izaugs kārtīgs džeks," smējās Bolotņiks.

Latvijas bokseris arī norādīja, ka ļoti gaida savu atgriešanos ringā, ko bija gribējis jau nedaudz agrāk. "Par konkrētām nākamajām cīņām vēl nedomāju, taču par plāniem kā tādiem gan domāju, gribu vēl cīnīties un drīz, lai atgūtu savas vietas rangos un ietu vēl uz priekšu. Jo apstāties šobrīd negribu."

  +1 [+] [-]

, 2022-03-30 16:07, pirms 2 gadiem
Veiksmi, Ričard!

     [+] [-]

, 2022-04-01 13:51, pirms 2 gadiem
Būba rakstīja: Veiksmi, Ričard!
Snami boh !