Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBA čempions Ļebedevs revanšam pret Džonsu gatavosies ASV

Jānis Pārums

WBA čempions Ļebedevs revanšam pret Džonsu gatavosies ASV
Deniss Ļebedevs un Giljermo Džonss
Foto: Itar Tass/Scanpix

WBA pasaules čempions boksā pirmajā smagajā svarā (25-2, 19KO) revanša cīņai pret Giljermo Džonsu (39-3-2, 31KO) gatavosies ASV pilsētā Losandželosā, pavēstījis viņa menedžeris Dmitrijs Ivanovs.

"Uz ASV Deniss dosies jau tuvāko dienu laikā. Domāju, ka treniņnometne aizritēs vairāk nekā divus mēnešus. Izvēle trenēties ASV – pilnībā Ļebedeva izvēle. Pirms tam gan viņš bija konsultējies ar daudziem cilvēkiem," atklāja Ivanovs, norādot, ka ASV Ļebedevam būs iespēja aizvadīt kvalitatīvus sparingus.

Boksera menedžeris arī piebilda, ka aktīvus treniņus Ļebedevs aizvadīja jau decembrī. Treniņos palīdzējis arī kāds ārzemju fiziskās sagatavotības treneris.

Šobrīd turpinās pārrunas par cīņas rīkošanu un pagaidām bokseru pārstāvji pie kopsaucēja nav nonākuši. Ja tas neizdosies tuvākajā laikā, notiks izsole par tiesībām organizēt cīņu. Jāatgādina, ka abu bokseru pirmajā cīņā Ļebedevs atradās vadībā pēc punktiem, taču bija nopietni traumējis aci un 11.raundā tomēr piedzīvoja zaudējumu ar nokautu. Pēc cīņas Džonss tika pieķerts dopinga lietošanā, diskvalificēts uz pusgadu un viņam atņemts tituls, tomēr cīņas rezultāts netika anulēts.

Izmantotie resursi:
Itar Tass