Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zināms Povetkina – Čembersa cīņas datums

Jānis Pārums

Krievijas supersmagā svara boksera Aleksandra Povetkina pārstāvis Kriss Maijers paziņojis, ka cīņa pret amerikāni Ediju Čembersu norisināsies nākamā gada janvāra mēnesī.

"Cīņa notiks 26. janvārī Berlīnē," pārliecināti atzina Maijers. "Cīņu tiešraidē demonstrēs arī amerikāņu televīzijas kanāls HBO. Povetkins Krievijā ir superzvaigzne, ļoti populārs viņš ir arī Vācijā. Tagad viņš gūs popularitāti arī ASV."

Maijers neslēpa gandarījumu, ka boksa cienītāji ASV varēs redzēt šo cīņu, kurai ir milzīga nozīme – tās uzvarētājs tiksies ar IBF/IBO pasaules čempionu Vladimiru Kļičko. Jāuzsver, ka šī ir pirmā reize, izņemot brāļu Kļičko cīņas, kad HBO demonstrēs kādu cīņu, kura norisinās Vācijā.

Pats Povetkins šobrīd uzsācis treniņus netālu no Maskavas. Profesionāļa karjeras laikā krievu bokseris 14 cīņās guvis 14 uzvaras, 11 no tām – ar nokautu. Pēdējā cīņā Povetkins ar tehnisko nokautu pieveica bijušo pasaules čempionu Krisu Bērdu. IBF rangā krievs ieņem 2. vietu, bet amerikāņu izdevums "Ring" ierindojis viņu 10. vietu starp visiem supersmagsvariem.

Izmantotie resursi:
www.pro-box.ru

     [+] [-]

, 2007-11-29 18:18, pirms 17 gadiem
Povetkins viegli uzvares... ar knock outu.. kaut kur 5. raundaa!