Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zauerlands protestē pret Kļičko – Tompsona cīņu

Jānis Pārums

Zauerlands protestē pret Kļičko – Tompsona cīņu
Vladimirs Kļičko
Foto: AFP

IBF obligātā titula pretendenta smagajā svarā Aleksandra Povetkina menedžeris Vilfrīds Zauerlands nosūtījis protestu IBF, kurā pauž neapmierinātību ar IBF/WBO čempiona boksā Vladimira Kļičko izvēli boksēties ar WBO obligāto titula pretendentu Toniju Tompsonu.

Kā zināms, 23. februārī Kļičko (50-3, 44KO) uzvarēja krievu Sultanu Ibragimovu (22-1, 17KO), savai IBF čempiona jostai pievienojot arī WBO. Taču katrā no šīm versijām ir savi obligātie titula pretendenti – IBF versijā tas ir Povetkins (15-0, 11KO), WBO – Tompsons (31-1, 19KO). Tā kā Kļičko vispirms plāno boksēties ar Tompsonu, Povetkina pārstāvji ar to nav mierā.

"WBO ļauj Vladimiram Kļičko aizvadīt titula aizstāvēšanas cīņu tuvāko deviņu mēnešu laikā. Tad kāpēc viņš tā steidzas?" neizpratnē ir Povetkina menedžeris Vilfrīds Zauerlands. "Noteikumi neliedz viņam tikties ar Aleksandru Povetkinu. Vai viņš raustās no Aleksandra?"

Pagaidām oficiāli nav noteikts Kļičko – Tompsona cīņas datums viena iemesla dēļ – nav saņemta IBF atļauja šai cīņai. Kļičko jau pavēstījis, ka cīņa notiks jūlijā, bet Tompsons atzinis, ka abas puses gaida IBF lēmumu.

Izmantotie resursi:
sports.ru

  -4 [+] [-]

, 2008-03-29 16:40, pirms 16 gadiem
Ceru, ka nesāksies F1 loģika, kur rezultāts vairāk tiek izcīnīts tiesas zālē nevis trasē(šajā gadījumā ringā).

  +4 [+] [-]

, 2008-03-29 17:05, pirms 16 gadiem
kā viens no pamatojumiem saprotu, ka iepriekšējos gadus pretinieku izvēlē Kļičko vadījās pēc IBF vēlmēm..

Povetkinam jau nu gan nebūtu jāsteidzas - vēl pajauns un mazāk pieredzējis, katra papildus cīņa noderētu pirms kaujas ar Kļičko, bet iespējamais zaudējums atmestu karjeru atpakaļ. bet menedžeris protams ātrāk grib lielo cīņu un lielo naudu.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-29 17:06, pirms 16 gadiem
Kļičko no neviena neraustaas....

  +2 [+] [-]

, 2008-03-29 18:26, pirms 16 gadiem
Nesen yotube.com paveeroju muusdienu.. piparus Klichko.. Volujevu.. utt.. garlaiciiba.. zeel tomeer, ka taadi , kaa Taisons vairs nav.. kas izģērba pretinieku.. nevis nogaaz kaa vecu.. pensionaaru..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja