Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs: "Ļaudis mani uztver neadekvāti"

Jānis Pārums

Valujevs: "Ļaudis mani uztver neadekvāti"
Nikolajs Valujevs
Foto: AP

Krievu smagā svara bokseris Nikolajs Valujevs, kurš 30. augustā aizvadīs cīņu par WBA pasaules čempiona titulu pret Džonu Ruisu, dalījies pārdomās par to kāda ir ļaužu attieksme pret viņu.

Sarunā ar Krievijas plašsaziņas līdzekļiem Valujevs atzinies, ka viņam patīk filmēties (tiek uzņemta kāda filma ar Valujeva piedalīšanos – aut.), taču viņš nekad nevarētu filmās tēlot slepkavu, izvarotāju vai kādu citu ļauno personāžu, jo pēc dabas ir ļoti labsirdīgs. Diemžēl, kā viņš atzīst, cilvēku galvās ir mīts par baiso milzeni Valujevu. Pašam bokserim tas nudien nepatīk.

"Ļaudis mani uztver neadekvāti un tikai iepazīstot mani tuvāk, maina savu viedokli. Tātad līdz tam viņu uztur mītu par milzīgo un baiso Valujevu. Negribu, lai stulbie vecāki ar mani biedētu savus bērnus," strikti izteicies bokseris.

"Bērni mani uztver krietni labāk nekā pieaugušie. Kad dzirdu frāzi: "Tūlīt atnāks onkulis un tevi paņems", man gribas vecākus paņemt aiz krāgas. Vai tad tā drīkst runāt? Ja, piemēram, mans dēls mašīnā ālējas, es viņam saku: "Griša, tevis dēļ mūs var apturēt milicija un man piespriest naudas sodu. Es tev nevarēšu nopirkt konfektes". Un tas iedarbojas."

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 00:37, pirms 16 gadiem
Nu bilde ir vnk ideaala!