Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dausons: "Psiholoģiskās spēlītes uz mani neiedarbojas..."

Jānis Pārums

Dausons: "Psiholoģiskās spēlītes uz mani neiedarbojas..."
Bernards Hopkinss un Čeds Dausons
Foto: Tom Hogan/Hoganphotos

Pirms revanša cīņas starp Bernardu Hopkinsu (52-5-2, 32KO) un Čedu Dausonu (30-1, 17KO), kas notiks agrā svētdienas rītā, abi bokseri izteikušies par gaidāmo notikumu. Bokseri cīnīsies par šobrīd 47 gadus vecajam Hopkinsam piederošo WBC titulu svarā līdz 79.6 kilogramiem.

Bernards Hopkinss: "Es esmu pagātnes fragments. Dzīvoju tik ātri ritošā laikā, kur nav laika, lai rūpīgi sagatavotos cīņai. Esmu pēdējais izzūdošas sugas pārstāvis. Mani nosauca par vecu, kad es pirms 11 gadiem uzvarēju Fēliksu Trinidadu. Kritika mani neaizvaino, bet uzvaras pār pazīstamiem bokseriem mani motivē. Pierādīju, kas esmu. Es nepīpēju, nedzeru, bet, ja kāds to dara manā klātbūtnē, es aizeju. To sauc par disciplīnu. Viss, ko mēs dzirdam par šo cīņu, ir tas, ka "Čeds ir lielāks, Čeds ir spēcīgāks", taču nedzirdu kādu sakām, ka viņš ir talantīgāks."

Čeds Dausons: "Viss atkarīgs no tā, kāds Bernards būs ringā. Ja viņš izies cīnīties, tad būs lieliski. Ja izies, lai atkal kristu, kā tas bija iepriekšējā reizē, tad man žēl visu to cilvēku, kas pirkuši biļetes vai skatīsies cīņu pa HBO. Mūsu pirmā cīņa nebija ilga, taču to divu raundu laikā tieši es centos kontrolēt cīņas gaitu. Esmu šeit, lai izdarītu to, ko man vajadzēja izdarīt jau pirmajā cīņā. Man vajadzēja kļūt par čempionu pussmagajā svarā. Iepriekšējā cīņā Bernarda acīs nedega uguntiņa. Pat no ringa otrā galā es redzēju, ka viņam nebija nekādas vēlmes iziet ringā. Zinu, ka šoreiz viņš mani nemedīs. Man jāuzspiež viņam savs cīņas stils. Neesmu tik jauns bokseris kā Pavliks vai Paskāls. Viņiem ringā nav to iespēju, kas ir man. Varu boksēties, varu pārslēgties. Hopkinsam neizdosies mani izsist no līdzsvara. Psiholoģiskās spēlītes uz mani neiedarbojas. "

Jāatgādina, ka pirmajā cīņā pērn oktobrī otrajā raundā Hopkinss savainoja plecu, nespēdams turpināt cīņu, tādejādi par uzvarētāju ar tehnisko nokautu tika atzīts Dausons. Hopkinss uzstāja uz Dausona diskvalifikāciju, uzskatot, ka oponents viņu apzināti pagrūdis. Vēlāk Kalifornijas štata Sporta komisija atzina cīņu par nenotikušu, bet WBC atgrieza Hopkinsam titulu. Tāpat tika nozīmēta abu bokseru revanša cīņa. Tā agrā svētdienas rītā (ap plkst. 5:00-7:00) notiks Ņūdžersijā (ASV).

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

  -1 [+] [-]

, 2012-04-28 10:02, pirms 12 gadiem
24/7?

     [+] [-]

, 2012-04-28 14:35, pirms 12 gadiem
Hopkinss var...

     [+] [-]

, 2012-04-28 14:36, pirms 12 gadiem
technique rakstīja: 24/7?
Ja cīņa nav PPV, tad tai nemaz nevar būt 24/7.

  -2 [+] [-]

, 2012-04-28 17:05, pirms 12 gadiem
Par Hopkinsu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja