Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko par Tompsonu un jostu apvienošanu

Jānis Pārums

Kļičko par Tompsonu un jostu apvienošanu
Vladimirs Kļičko
Foto: SIPA

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBO, IBF un IBO versijās ukrainis Vladimirs Kļičko pirms 12. jūlijā gaidāmās titula aizstāvēšanas pret Toniju Tompsonu, dalījies iespaidos par pretinieku.

"Par Tompsonu pagaidām nezinu tik daudz, cik vēlētos. Pagaidām ievācam par pretinieku visa veida informāciju, pēc tam nāksies viņu arī izstudēt. Pagaidām esmu redzējis tikai Tompsona pēdējo cīņu, kurā viņš pārliecinoši sakāva Luanu Krasniki," sacīja Kļičko.

"Pazīstamais kanāla HBO komentētājs Džimijs Lemplijs sacījis, ka Tompsona neērtā un asā stila dēļ, daudzi bokseri ar viņu izvairījušies cīnīties. Žurnāla "The Ring" eksperti Tompsona stilu novērtējuši kā vienu no pašiem neērtākajiem. Tiesības kļūt par reitinga pirmo numuru ir jānopelna un viņš to ir izdarījis. Esmu dzirdējis, ka Tompsons noskaņots uz asu un bezkompromisa cīņu," Kļičko uzsvēra, ka pretinieks ir nopietns.

Ukrainis arī pieminēja jostu apvienošanu: "Ne reizi vien esmu sacījis, ka mans lielais mērķis boksā ir jostu apvienošana. To vēlas arī boksa cienītāji, kuri gaida smagā svara absolūto čempionu jau deviņus gadus. Teorētiski tāda iespējamība pastāv, taču vai tā kļūs par realitāti, parādīs laiks. Es esmu gatavs to paveikt, taču tikai pēc tam, kad aizstāvēšu savus titulus. Vispirms pret Toniju Tompsonu, pēc tam – pret Aleksandru Povetkinu."

Izmantotie resursi:
klitschko.com